دکتر حاجیفرجی در گفتوگو با طبنا(خبرگزاری سلامت) با بیان این مطلب افزود: پرخوری عادت غلطی است که خانوادهها عامل آن هستند، خانواده در تربیت بچهها از همان کودکی اصرار به غذا خوردن را در خود دارد. باید از ریزه خواری در کودکان جلوگیری شود.
وی اضافه کرد: تا 2 سالگی تعداد وعدههای غذایی باید تنظیم شود و متشکل از غذاها و مواد مورد نیاز بدن کودک باشد، البته نوع غذا و تعداد وعدههای غذایی باید با توجه به میزان رشد و سن بچهها تعیین شود.
حاجیفرجی تصریح کرد: وعده غذایی بچههای زیر 2 سال باید هر 2 ساعت یکبار با لبنیات، آجیلهای مغز و مواد مغذی دیگر همراه باشد، در کودکان پنج سال به بالا هم باید میوه قرار داده شود. در این گروه سنی حجم وعدههای غذایی خیلی مهم است. تعداد وعدههای غذایی باید بیشتر و حجم آن کم باشد.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه نباید اجباری برای خوردن غذا در کودکان ایجاد کرد، گفت: خوردن در بین کودکان باید کنترل شود و نباید اجباری برای آنها ایجاد کرد، ضمن اینکه از روشهای تشویقی برای خوردن مثل دادن شکلات و موادی که قندیاند، نباید استفاده شود. ضمننا خانوادهها باید مراقب باشند که در مقابل بچه ها پرخوری نکنند چراکه آنها از والدین خود الگوبرداری میکنند.
وی اضافه کرد: بچهها در سن مدرسه با طعم غذاهای خارج از خانه آشنا میشوند که ممکن است مصرف آن غذاها برای آنها مضر باشد پس خانوادهها و همچنین مربیان مدرسه آموزشهای لازم را برای استفاده از غذاهای بیرونی که شامل کیک، بیسکوئیت، ساندویچ و ... میشود را به آنها بدهند.
نظر شما