برنامه «فراسو» شبكه راديويي سلامت، دوشنبه ـ 12 مهر ماه، با حضور كارشناسان به سوالات شنوندگان صداي دانش، نشاط و آرامش درباره «بهداشت مواد غذايي: بهداشت نذورات» پاسخ مي دهد.
به گزارش خبرگزاری سلامت، «فراسو» عنوان برنامه اي از گروه بهداشت و تندرستي شبكه راديويي سلامت است، كه به منظور آگاهي، اطلاع رساني، تعامل با شنوندگان و ارائه راهكارهاي مناسب؛ هر روز در اين برنامه راديويي از يكي از پزشكان متخصص دعوت مي شود تا در كنار كارشناس مجري برنامه به سوالات و پيامك هاي شنوندگان پاسخ و راهكارهاي مناسب را ارائه دهد.
در اين برنامه، روز دوشنبه، با توجه به ايام محرم و توزيع نذورات با حضور دكتر دباغ مقدم، متخصص بهداشت مواد غذايي در مورد سلامت مواد اوليه مرسوم در پخت نذورات و همين طور نحوه توزيع ظروف نگهداري مواد غذايي و روش هاي نگهداري مطالبي بيان خواهد شد.
گفتني است، برنامه «فراسو»، شنبه تا چهارشنبه هر هفته، از ساعت 8:30 به مدت 30 دقيقه، به كوشش برنامه سازان گروه «بهداشت و تندرستي» و گروه «تغذيه و سلامت»، بر روي موج اف.ام رديف 102 مگاهرتز، تقديم شنوندگان صداي دانش، نشاط و آرامش مي شود.
شنوندگان با ارسال پيامك به شماره 30000102 و تماس با شماره 22021954 مي توانند با اين برنامه راديويي ارتباط برقرار كنند.
نظر شما