کد خبر: خطر-مصرف-شیر-پرچرب-برای-دانش‌آموزان
۱۱ مهر ۱۳۹۷، ۱۸:۰۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، آزیتا حکمت‌دوست در ارتباط با اصول تغذیه‌ای که والدین باید برای کودکان دانش‌آموز خود رعایت کنند، اظهار کرد: مصرف صبحانه برای دانش‌آموزان جهت تمرکز بهتر در دروس و افزایش هوش آنها در یادگیری بسیار حائز اهمیت است. وی بیان داشت: صبحانه‌ای شامل از همه گروه‌های مواد غذایی اعم از کربوهیدرات، سبزیجات، لبنیات، چربی و پروتئین برای دانش‌آموزان توصیه می‌شود که در این میان نان و پنیر و گردو یا نان و تخم‌مرغ از صبحانه‌های مغذی است. عضو هیئت علمی‌دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه گردو حاوی امگا 3 بوده و مصرف آن در افزایش هوش کودکان مؤثر است، گفت: دانش‌آموزان باید شیر کم‌چرب مصرف کنند چراکه لبنیات پرچرب دارای اسید اشباع زیاد بوده و در صورتی که از کودکی مواد حاوی کلسترول مصرف شود، به مرور در عروق ته‌نشین و در بزرگسالی احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش می‌دهد. این متخصص تغذیه عنوان کرد: اضافه کردن شکر به صبحانه دانش‌آموزان اگر در حدود یک قاشق مرباخوری باشد موردی ندارد اگر اضافه مصرف شود این مسئله انسولین بدن را افزایش و سبب می‌شود که یک ساعت بعد فرد احساس ضعف داشته باشد. وی توصیه کرد: دانش‌آموزان بهتر است میان ‌وعده‌ای شامل میوه‌ها یا گروه کربوهیدرات و پروتئین داشته باشند.(ایسنا)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha