کد خبر: ضعف-نظارتی-مسؤلان-دامپزشکی-علت-شیوع-بی
۸ خرداد ۱۳۹۶، ۷:۳۴
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: اقدامات لازم در کشتارگاه ها در جهت جلوگیری از شیوع بیماری تب کنگو باید انجام شود.
  به گزارش خبرگزاری سلامت، محمدنعیم امینی فرد با اشاره به اینکه شیوع تب کریمه کنگو حکایت از نظارت های ضعیف دارد، افزود: نظارت مسئولان سازمان دامپزشکی و جهاد کشاورزی در نحوه کشتار دام و استفاده از گوشت باید افزایش پیدا کند، البته زمانی با بروز بیماری روبه رو می شویم که زنجیره کنترل مسئولان دچار مشکل است؛ بنابراین این وظیفه بر عهده سازمان دامپزشکی است که باید در مبادی ورودی کشور و داخل کشور کشتارگاه ها را مورد کنترل قرار دهد. نماینده مردم ایرانشهر ادامه داد: همچنین مردم باید به نکاتی در استفاده از گوشت گرم توجه کنند، به عنوان نمونه فرهنگ عدم ذبح دام توسط خود افراد باید مدنظر قرارگیرد، شاید دربرخی شرایط اضطراری ذبح دام توسط شخص قابل قبول باشد؛ اما در شرایط فعلی با وجود کشتارگاه های رسمی این موضوع قابل پذیرش نیست. وی تاکید کرد: با توجه به ماهیت این بیماری و افزایش میزان تلفات آن به طورحتم باید در پیشگیری و کنترل کشتارگاه اقدامات بیشتری صورت گیرد، البته نظارت تا حدودی وجود دارد که اگر نداشت این بیماری به صورت اپیدمی دیده می شد، این درحالی است که در حال حاضر مواردی در یک یا دو شهر دیده شده است؛ بنابراین نظارت ها باید کامل ترباشد. سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان این که وزارت بهداشت به عنوان سیاستگذار و متولی اصلی سلامت باید هشدارهای لازم را به سازمان دامپزشکی دهد، گفت: باید وزارت بهداشت نیز دراین خصوص همکاری های لازم را درشناسایی مکان و نحوه شیوع این بیماری را صورت دهد. البته نحوه شیوع این بیماری درحال حاضر قابل شناسایی است که قاچاق دام یکی از راه های انتقال این بیماری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha