کد خبر: فواید-مواد-خوراکی-حاوی-پتاسیم
۲۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۰:۱۵
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، پتاسیم به عنوان سومین ماده معدنی است که به وفور در بدن یافت می‌شود و به تنظیم مایعات بدن، انقباض ماهیچه‌ها و ارسال پیام‌های عصبی کمک می‌کند. همچنین این ماده معدنی به افزایش متابولیسم، قدرت ماهیچه‌ها، تعادل آب، عملکردهای الکترولیتی، و سیستم عصبی کمک می‌کند. غذاهای فرآوری شده دارای میزان پایین پتاسیم و میزان بالا سدیم هستند. اگر رژیم غذایی فاقد پتاسیم کافی باشد، فرد دچار مشکلاتی نظیر خستگی، فشارخون بالا، تورم غدد، و ضعف ماهیچه‌ها می‌شود. در ادامه به برخی خوراکی‌های سرشار از پتاسیم اشاره می‌شود. آووکادو آووکادو سرشار از چربی بوده و منبع خوب پتاسیم و فولات تلقی می‌شود. آووکادو برای افراد مبتلا به فشارخون بالا بسیار مفید است. سیب زمینی شیرین علاوه بر آنکه منبع خوب پتاسیم است، سرشار از کربوهیدرات‌های پیچیده و فیبر نیز است. اسفناج یکی از مغذی‌ترین سبزیجات بوده و اسفناج سرشار از پتاسیم، ویتامین A و منیزیم است. هندوانه این میوه آبدار دارای میزان چربی و کالری کمی‌بوده و سرشار از مواد معدنی و ویتامین‌های نظیر پتاسیم است. هر ۱۰۰ گرم هندوانه حاوی ۱۱۲ میلی‌گرم پتاسیم است. (مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha