کد خبر: مردم-در-ایام-نوروز-در-انتخاب-رستوران‌
۲۲ اسفند ۱۳۹۷، ۱۶:۰۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، احمد همتی با بیان اینکه وزارت بهداشت بازدیدهای مستمری از رستوران‌ها و اغذیه فروشی‌ها دارد، گفت: وزارت بهداشت دارای آزمایشگاه‌های مجهزی است که از جهات مختلف مواد غذایی این مراکز را آزمایش، نمونه برداری و نمونه گیری می‌کند و چنانچه تخلفی کشف شود به کمیسیون ماده 11 گزارش داده می‌شود تا با متخلفان برخورد شود. عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی‌افزود: بازرسی‌ها و سرکشی‌ها به رستوران‌ها به طور مداوم انجام و گزارشات نیز ارائه می‌شود و به طور قطع تشدید بازرسی و نظارت‌ها می‌تواند تاثیر زیادی در کاهش تخلفات داشته باشد. نماینده مردم سمنان در مجلس دهم با بیان اینکه با توجه به افزایش مسافرت‌ها و استفاده از رستوران‌ها در این ایام وزارت بهداشت هر ساله برنامه سلامت نوروزی را در دستور کار دارد، گفت:  استفاده بالای مردم از رستوران‌ها به ویژه رستوران‌های بین راهی در این ایام افزایش نظارت وزارت بهداشت بر این مراکز را دوچندان می‌کند. همتی یادآور شد: البته مردم نیز باید به مراکزی مراجعه کنند که نکات و استانداردهای بهداشتی لازم را رعایت می‌کنند و از سویی از مواد غذایی استفاده کنند که تاریخ مصرف و انقضای آن مشخص و دارای تاییدیه وزارت بهداشت و استاندارد باشد زیرا برخی از مواد غذایی تاییدیه سازمان غذا و دارو را ندارند و به طور قطع اگر چنین مواردی را رعایت نکنند ممکن است بیماری‌هایی آنها را تهدید کند. وی ادامه داد: برای پیشگیری از مسمومیت‌ها در ایام نوروز نیاز است مردم دقت لازم را در انتخاب رستوران‌ها داشته باشند و از مواد غذایی و آب آشامیدنی ناسالم خودداری کنند البته مسئولان بهداشتی دانشگاه‌ها نیز در ایام نوروز نظارت‌ها را افزایش می‌دهند تا شاهد کاهش تخلفات باشیم.  

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha