کد خبر: نان-سه-برابر-حد-مجاز-نمک-دارد
۲۳ مهر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت) از ایرنا، سید حسن هاشمی روز یکشنبه در حاشیه همایش روز جهانی غذا و در جمع خبرنگاران افزود: هنگامی که به نانوا می‌گوییم چرا تا این اندازه نمک در نان استفاده می‌کند ، علت آن را آرد نامناسب می‌داند و پاسخ می‌دهد برای شل نبودن خمیر و نریختن آن در تنور حتما باید به آن، آرد وارداتی ، مخلوط شود. وی اضافه کرد: بررسی‌های انجام شده، اظهارات نانواها را تایید کرده است و امیدوارم مسئولان حرف نانواها را بشنوند. وزیر بهداشت تاکید کرد: رودرباستی را باید کنار بگذاریم چراکه حقیقت برهمه چیز مقدم است و خوب است که بگوییم در گندم ، خودکفا شده‌ایم اما خودکفایی می‌تواند به معنای صادرکردن بخشی از آن نیز باشد. وی تصریح کرد: از یک سو، دو برابر پول بین‌المللی برای خرید گندم می‌دهیم و از طرف دیگر نمکی به آن اضافه می‌کنیم که موجب بیماری‌های قلبی و فشارخون می شود و بیمار تا آخر عمر باید دارو مصرف کند؛ این در حالی است که اگر نان ما سالم باشد می‌توان از بخش قابل توجهی از بیماری‌ها پیشگیری کرد. هاشمی افزود: ما به دنبال کاهش نمک و جوهر نمک در مخمرهای نان هستیم چراکه بخشی از بیماری‌های گوارشی به این دلیل است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha