کد خبر: پلمپ-2112-رستوران-و-اغذیه‌فروشی-در-نوروز
۱۵ فروردین ۱۳۹۷، ۹:۲۰
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، رضا غلامی، افزود: بیشتر اماکنی که پلمب شدند، رستوران و چلوکبابی و پس از آن نانوانی‌ها و قنادی‌ها بودند و علاوه بر پلمپ دو هزار و 112 اغذیه فروشی غیر بهداشتی، 10 هزار و 221 رستوران و مرکز تهیه و توزیع موادغذایی غیربهداشتی و متخلف به مراجع قضایی معرفی شدند. وی ادامه داد: در این مدت 782 هزار و 163 مورد بازرسی انجام شد که 27 هزار مورد آن مربوط به رستوران‌های بین‌راهی و 18هزار و 33 بازرسی مشترک با سازمان تعزیرات و دیگر دستگاه‌ها بوده است. غلامی از توسعه تجهیزات بازرسی و بهبود عملکرد پورتال بازرسی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در نوروز امسال خبر داد و گفت: با اخطارهای رفع نقص و اصلاح آن در محیط، آمار پلمپ مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی کاسته شد. مسئول برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت از کنترل 205 هزار و 649 شبکه آب‌رسانی خصوصی و عمومی از 15 اسفند 96 خبر داد و اضافه کرد: کنترل سنجی کلر آب نیز در سراسر کشور انجام شد. وی با بیان اینکه ایام نوروز سال گذشته 4 هزار مرکز تهیه و توزیع غذا و رستوران پلمپ شدند، افزود: کاهش این آمار در سال جاری به دو هزار و 112 مورد به دلیل رفع نقص‌های بهداشتی در محل و همچنین رعایت مسائل بهداشتی از سوی صاحبان اغذیه فروشی‌هاست. به گفته غلامی حضور تیم‌های ویژه بازرسی در طول سال سبب بهبود رعایت اصول بهداشت از سوی صاحبان اماکن فروش و تهیه غذا کمک کرده است.(ایرنا)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha