کد خبر: آشنایی-با-خواص-فلفل-فرنگی
۲۳ بهمن ۱۳۹۹، ۱۳:۰۰
آشنایی با خواص فلفل فرنگی

خواص فلفل فرنگی

فلفل فرنگی (Allspice) یکی از گیاهان دارویی مفید در قاره آمریکا به شمار می‌رفته است. بر روی این گونه از فلفل و سایر محصولات آن تحقیقات گسترده‌ای انجام شده است که نتایج آنها نشان می‌دهد شما در این ماده می‌توانید با ترکیبات شگفت انگیزی مانند اوکالیپتول، کاریوفیلن، اوژنول، متل اوژنول و فلاندرن آشنا شوید. هر کدام از موارد ذکر شده دارای خواص منحصر به فردی هستند و به همین دلیل از آنها در ساخت برخی از داروها نیز استفاده می‌شود. فلفل فرنگی میوه کال درخت «پمینتا دیوئیکا» (Pimenta dioica) است. درختی با پوشش چتر مانند بومی کارائیب، جنوب مکزیک و آمریکای مرکزی که هم اکنون در بسیاری از مناطق گرم دنیا کشت و زراعت می‌شود. درخت پمینتا در دسته درختچه‌های همیشه سبز طبقه بندی میشود و به ارتفاع ۱۰ تا ۱۸ متر می‌رسد. با این حال این درخت می‌تواند کم رشد و کوچک باشد؛ کاملا شبیه درخت «برگ بو» در همان اندازه و شکل.

فلفل فرنگی

فلفل فرنگی میوه ی خشک شده از درخت پیمنتا دیوئیکا است. وقتی این میوه چیده می‌شود که سبز رنگ و کال است. سپس آن را به صورت سنتی زیر نور آفتاب خشک می‌کنند. هنگامی که این میوه خشک شد به رنگ قهوه ای تیره در می‌آید چیزی شبیه به دانه‌های فلفل سیاه اما صاف و صیغلی. در نهایت آن را پودر می‌کنند تا به عنوان یک ادویه در آشپزی استفاده شود. میوه سالم این درخت ماندگاری بیشتر نسبت به محصول پودری آن دارد و قبل از استفاده و در هنگامی که تازه است عطر و بوی بیشتری دارد. از برگ‌های تازه در صورت امکان استفاده می‌شود. این برگ‌ها از نظر بافت شبیه به برگ بو هستند و در حین پخت به غذا اضافه و در هنگام سرو کردن حذف میشوند. همچنین بر خلاف برگ بو در هنگام خشک شدن طعم و مزه زیادی از دست می‌دهند. بنابراین در تجارت نقشی مهمی ندارد. احتمالا برایتان جالب باشد که بدانید آنجایی که فلفل فرنگی به صورت محلی و بومی تولید می شود از برگ‌ها و چوب آن معمولا برای دودی کردن گوشت استفاده می‌شود. همچنین فلفل فرنگی را می‌توان به شکل اسانس (روغن‌های معطر گیاهی) نیز یافت.   خواص فلفل فرنگی

بی حس کننده

یکی از خواص بی نظیر و شگفت انگیز فلفل فرنگی بی حس کنندگی می‌باشد. البته این ماده می‌تواند تنها به صورت موضعی بدن شما را بی حس کند و بر روی اعصاب مرکزی تأثیری ندارد. به خاطر همین خاصیت بی حس کنندگی است که پزشکان طب سنتی از آن برای درمان بسیاری از بیماری‌ها استفاده می‌کرده اند. این موضوع قادر است به شما در کاهش درد نورالژی، آسیب‌های استخوانی و عضلانی، و فشار مفصلی، و همچنین نیش حشرات کمک کند. جالب است بدانید در سال‌های اخیر از روغن این فلفل برای ساخت بعضی از کرم‌ها و ضمادهای دارویی استفاده می‌شود.

جلوگیری از بیماری‌های مزمن با فلفل فرنگی

بسیاری باور دارند که استفاده از فلفل فرنگی می‌تواند به شما در جلوگیری از بیماری‌های مزمن کمک کند. تحقیقات انجام شده نشان می‌دهد که در این ادویه طیف گسترده‌ای از آنتی اکسیدان های قدرتمند وجود دارد. این آنتی اکسیدان ها می‌توانند به صورت موثری به شما در کاهش آسیب‌های منفی استرس اکسیداتیو رادیکال‌های آزاد کمک کنند. دانشمندان باور دارند که رادیکال‌های آزاد به عنوان یکی از مهم‌ترین دلایل ابتلا به بیماری‌های مزمن به شما می‌روند. از جمله آسیب‌های اصلی این مواد می‌توان به تضعیف عضلات، ریزش مو، از دست دادن بینایی و شنوایی، اختلالات عصبی، دژنراسیون ماکولا و مشکلات عضلانی اشاره کرد.

بهبود گوارش

درست مانند سایر ادویه‌ها، فلفل فرنگی به بهبود گوارش منجر می‌شود. بررسی‌ها زیادی در این مورد انجام شده که شواهد به دست آمده حاکی از این است این موضوع ریشه در مزه تند این فلفل دارد. دانشمندان اعتقاد دارند که خوردنی‌های تند قادر هستند هضم را تقویت کنند. زمانی که شما از این خوردنی‌ها مصرف می‌کنید، ترشح آنزیم‌های گوارشی به سرعت افزایش پیدا می‌کند. این امر باعث می‌شود که احتمال ابتلا به بیماری‌هایی مانند اسهال، سندرم روده تحریک پذیر، رفلاکس معده و نفخ شکم کاهش پیدا کند. آمارها نشان می‌دهد نرخ این بیماری‌ها در سال‌های اخیر رشد چشمگیری داشته است.

آرامش بخش

شاید باورش سخت باشد اما فلفل فرنگی بر خلاف طعم تندش بسیار آرامش بخش می‌باشد به طوری که از آن به عنوان یکی از بهترین داروهای خانگی برای از بین بردن بی خوابی یاد می‌شود. مصرف این ماده بر روی ترشح برخی از هورمون‌ها تأثیر می‌گذارد. یکی از مهم‌ترین این هورمون‌ها کورتیزول نام دارد که بسیاری آن را با اسم هورمون اضطراب می‌شناسند. سطح اضطراب به صورت مؤثری با ترشح این هورمون رابطه دارد. استفاده از این فلفل می‌تواند سطح این هورمون را به صورت جدی کم کند. این موضوع باعث کاهش اضطراب می‌شود.

کاهش التهاب با مصرف فلفل فرنگی

یکی دیگر از خواص بی نظیر و مهم فلفل فرنگی مربوط به کاهش التهاب می‌شود. جالب است بدانید که التهاب یکی از دلایل اصلی برای ابتلا به بیماری‌های مزمن به شمار می‌رود و از همین رو کاهش آن می‌تواند به تقویت سلامت عمومی شما کمک کند. از جمله بیماری‌های شایع التهابی می‌توان به نقرس و آرتریت اشاره کرد. این بیماری‌ها که مفاصل شما را تهدید می‌کنند، هیچ راه درمانی ندارند و به همین دلیل بهتر است با استفاده از مواد ضد التهابی مانند این فلفل از ابتلا به آنها پیشگیری کنیم. پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با طب سنتی “ طب سنتی و قوانین طلایی برای غذا خوردن و سلامتی ” را مطالعه کنید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha