مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران با اشاره پایان مرحله چهارم طرح خادم، از مراجعه تیمهای داوطلبان خادم، آموزش طرح ملی خادم به منازل 10 هزار و 629 خانوار مازندرانی خبر داد.
به گزارش خبرگزاري سلامت دکتر مجتبی اکبری گفت: در راستای اجرای طرح ملی خادم (خانواده آماده در مخاطرات) تا کنون چهار مرحله با موفقیت در استان اجرا شد که تیمهای داوطلب خادم، آموزش طرح مزبور با مراجعه به منازل یازده هزار خانواده در شهرهای مختلف استان به ارائه آموزشهای امدادی پرداختند.
وی با اشاره به فعالیت 200 تیم داوطلب خادم در این مرحله افزود: طرح ملی «خـانواده آماده در مـخاطرات» یا جنبش «خادم»، یک تلاش دستهجمعی است برای آموزش خانوادههای ایرانی، برای اینکه بتوانند در برابر مخاطراتی که آنها را تهدید میکند، آماده شوند. وی افزود: برای افزایش تاب آوری جامعه که همان تقویت قدرت جامعه برای بازگشت به وضع عادی پس از وقوع مخاطرات است، ارائه آموزش های همگانی مؤثر ضروری است.
دکتر اکبری گفت: شعار محوری و اختصاصی ما هم در استان مازندران «من خانواده ام را دوست دارم» است و در قالب این طرح که هم اکنون در مناطق مختلف استان در دست اجراست و بزودی مرحله پنجم آن نیز آغاز خواهد شد رابطین و داوطلبان خادم آموزش دیده و مجرب جمعیت هلال احمر به منازل شهروندان مراجعه نموده و اطلاعات تدوین شده امدادی را در قالب بسته آموزشی کوتاه مدت و فشرده به اعضای خانوار ارائه می کنند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: مراجعه به در منازل خانوارها توسط داوطلبان و امدادگران هلال احمر در12 مرحله انجام می شود و در هر مرحله آموزش های کوتاه و سرپایی با موضوع خود امدادی و دگر امدادی به مدت 5 تا 10 دقیقه ارائه می شود.
دکتر اکبری گفت: آنچه مهم است همکاری و تعامل شهروندان با عوامل جمعیت هلال احمر که درواقع تسهیل گران این فرآیند ملی و مهم هستند، شرط موثر موفقیت این برنامه است و از تمامی خانواده ها می خواهیم با نیروهای جمعیت هلال احمر استان همکاری کنند.
نظر شما