دکتر حسین فودازی در گفتوگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب افزود: افراد مبتلا به سرطان باید در حین شیمیدرمانی بیشتر از سبزیجات و غلات استفاده کنند.
وی افزود: کاهش استفاده از گوشت قرمز، شکر و نمک در بیماران تحت درمان ضروری است همچنین یکی از عوارض شیمیدرمانی تغییر در مزه و بوی غذاها است بنابراین خوردن سبزیجات، ادویهجات و نوشیدنیها در جهت تسریع در خوردن غذا بسیار موثر است.
این انکولوژیست ادامه داد: غذا درست کردن به دور از محیط فرد بیمار، موجب میشود تا وی حساسیت کمتری نسبت به بوی غذا داشته باشد همچنین رعایت بهداشت دهان و استفاده از میوه و غذاهای تازه به جای کنسرو شده میتواند عوارض شیمیدرمانی را کاهش دهد.
فودازی تاکید کرد: افراد مبتلا به سرطان بدون هماهنگی با پزشک معالج خود باید از خوردن بیش از حد مکملها پرهیز کنند چرا که این مسئله میتواند روند درمان آنها را دچار مشکل کند و حتی برای درمان برخی مضر است.
نظر شما