دکتر حمید حسینپور در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری سلامت؛ در مورد وضعیت تجهیزات این جمعیت در این استان افزود: ما 29 پایگاه امدادو نجات در سطح استان داریم و سعی شد برای فصل پاییز و زمستان کلیه امکانات و تجهیزاتمان را بروزرسانی و نواقص احتمالی را برطرف کنیم.
وی با بیان اینکه آماده باش ویژه ای پایگاه های امداد جاده ای داده شده است که خوشبختانه در آمادگی کامل هستند، ادامه داد: سه دستگاه خودروی سخت گذر در محورهای مواسلاتی ای که برحسب تجارب سال های گذشته احتمال انسداد در آنها زیاد است، مستقر می شوند ضمن اینکه در مجموعه این 29 پایگاه آمبولانس و خودروی نجات داریم.
حسین پور افزود: سه وظیفه اصلی ما نجات و رهاسازی مصدومان از داخل خودروها، اسکان و تغذیه اضطراری است که برای انجام هر سه مورد آمادگی کامل داریم. در پایگاه هایی که احتمال انسداد جاده ای در آنها وجود دارد نیز اقلام مورد نیاز برای اسکان و تغذیه اضطراری محیا شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی گفت: انجام فوریت های پزشکی و همچنین انتقال مصدومان احتمالی در حوادث به مراکز درمانی با همکاری نیروهای اورژانس، پلیس و راهداری از دیگر اقداماتی است که مراکز هلال احمر سطح استان برای آن آمادگی دارند.
وی درباره حوادثی که معمولا در این استان رخ می دهد، تصریح کرد: اخیرا ما زلزله های با ریشتر پایین را در استان داشتیم، روستاهایی داریم که با شروع فصل سرما و بارندگی دچار رانش زمین می شوند و اخیرا هم رانشی در یکی از روستاها رخ داده که حدود 15 خانواده خدمات امداد و نجات دریافت کردند و فرمانداری تصمیم به جابجایی محل روستا گرفت و بنیاد مسکن هم اقدام به ساخت خانه ها کرد و ما هم اقلام زیستی و اولیه را که برای جابجایی نیاز بود تامین کردیم.
حسین پور اضافه کرد: چندین شهرستان از جمله خودآفرین، اهر و کلیور آتش سوزی جنگل ها و مراتع را در ماه های اخیر داشتیم که با وجود اینکه هلال وظیفه خاصی در مهار آتش سوزی نداشت ولی توانسیم با هماهنگی سایر نهادها خدماتی را انجام دهیم که مورد تقدیر مسئولان محلی نیز قرار گرفت.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی گفت: تصادفات جاده ای، آتش سوزی جنگل و مرتع، رانش، زلزله، سیل و ... حوادث و سوانحی بودند که در ماه های اخیر در استان مبتلابه بوده است.
وی با اشاره به حوادث مربوط به غرق شدن افراد در سدهای این استان هم اظهار کرد: با توجه به اینکه استخرها به دلیل کرونا بسته شده اند این احتمال وجود داشت که مردم برای شناکردن به دریاچه های پشت سدها بروند و متاسفانه حدود 11 مورد غرق شدگی را در سدهای استان داشتیم که در این مورد جلسات مختلفی داشتیم تا تمهیداتی برای پیشگیری از این حوادث داشته باشیم.
حسین پور در باره حوادث فصل بارندگی این استان هم افزود: بر اثر بارندگی هایی که در این فصل انجام می شود احتمال وقوع سیل وجود دارد، بر اساس هماهنگی های صورت گرفته آمادگی خوبی برای مقابله با این حوادث تدارک دیده شده است. همچنین مرکز کنترل و هماهنگی عملیات ما نیز اخبار هواشناسی را رصد می کند و در صورتیکه نیاز به اعلام آماده باش باشد، به شهرستان ها اعلام می شود.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی گفت: خوشبختانه موضوع سیل از جمله حوادث قابل پیش بینی است و می توان 24 تا 48 ساعت قبل برای مقابله با این حادثه آمادگی داشت.
خبرنگار: محمدسیاح
نظر شما