کد خبر: توسعه-همکاری-ها-میان-هلال-احمر-و-دانشگا
۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۳۵

سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فناوری هلال احمر هرمزگان از آمادگی معاونت نوبنیاد آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر برای توسعه آموزش های امدادی و غیر امدادی پیشگیرانه و آمادگی ارائه آموزش همگانی و تخصصی به عموم مردم و کارکنان نهادها مبتنی بر شکوفایی ظرفیت های متقابل و افزایش آمادگی جامعه در برابر مخاطرات خبر داد.


به گزارش خبرگزاری سلامت یحیی بازیاری زاده؛ سرپرست معاونت آموزش، پژوهش و فناوری این جمعیت در دیدار با رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان که با هدف بررسی راهها و راهکارهای توسعه همکاری های راهبردی علمی-آموزشی و پژوهشی، برگزار شد، ضمن تشریح ساختار و ماموریت های جمعیت هلال احمر به عنوان یک موسسه عمومی عام المنفعه، بر ضرورت تعریف و توسعه همکاری های علمی-آموزشی و پژوهشی با نگاهی کاربردی مبتنی بر اعتقاد و اهتمام مدیریت عالی جمعیت هلال احمر استان هرمزگان به امر آموزش و پژوهش تاکید کرد.


بازیاری زاده از آمادگی معاونت نوبنیاد آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر برای توسعه آموزش های امدادی و غیر امدادی پیشگیرانه و آمادگی ارائه آموزش همگانی و تخصصی به عموم مردم و کارکنان نهادها مبتنی بر شکوفایی ظرفیت های متقابل و افزایش آمادگی جامعه در برابر مخاطرات خبر داد.


وی در این دیدار ضمن تاکید بر استانداردهای متعارف آموزشی از راهبرد حداقل کیفی تضمین شده به عنوان راهبرد غالب معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان یاد کرد و از تاسیس و آغاز به کار قریب الوقوع شورای راهبردی پژوهش جمعیت هلال احمر استان هرمزگان به ریاست مدیرعامل این جمعیت در آینده ای نزدیک برای راهبری امور پژوهشی با نگاهی کاربردی در جمعیت هلال احمر به عنوان یک سازمان عملیاتی عام المنفعه و جامعه محور خبر داد.


سید موسی هاشم نسب؛ رئیس موسسه علمی کاربردی جمعیت هلال احمر استان هرمزگان واقع در شهرستان میناب و رئیس شعبه ویژه جمعیت هلال احمر این شهرستان نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از کم و کیف رشته ها، دانشجویان و فعالیت ها و برنامه های مرکز علمی کاربردی جمعیت هلال احمر در استان، فلسفه وجودی و اولویت این مرکز را تربیت نیروی ماهر و کارآمد در زمینه های مرتبط با ماموریت های خطیر این جمعیت عنوان و از برنامه های در دست مطالعه برای توسعه فعالیت های علمی و پژوهشی و آموزش های کوتاه مدت یاد نمود. وی در این زمینه گفت مرکز علمی کاربردی هلال احمر پشتوانه علمی مجموعه برنامه های مورد تعقیب در جمعیت هلال احمر بوده و در صورت اهتمام بیشتر می تواند برخی خلاهای علمی موجود در برخی بخش های عملیاتی را با نگاهی کاربردی مرتفع نماید.


دکتر فض الله لک؛ رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان هرمزگان نیز در این دیدار ضمن استقبال و اعلام حمایت از توسعه همکاری های علمی-آموزشی و پژوهشی فیمابین، از ضرورت شکوفاسازی ظرفیت های متقابل نهفته دو مجموعه و بهره برداری از آنها در راستای تحقق هر چه بهتر ماموریت های مربوطه یاد کرد. وی همچنین اتخاذ رویکرد کاربردی و هدفمند معطوف به راه گشایی مشکلات و موانع فراروی دو مجموعه برای نیل به کارکرد آرمانی را از اولویت های دانشگاه جامع علمی کاربردی در استان اعلام و حوزه آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر را به مطالعه، تعریف و پیشنهاد دوره های کوتاه مدت کاربردی در چارچوب پودمان های قابل تعریف در مراکز وابسته به این دانشگاه از جمله مرکز علمی و کاربردی جمعیت هلال احمر فراخواند.


وی از چابکی، فقدان بروکراسی، کاربردمحوری و همسویی با استعدادهای طبیعی جغرافیای استان را از جمله آیتم های مهم دخیل در دوره های آموزشی قابل تعریف و اجرا در این مجموعه بر شمرد. در پایان این جلسه طرفین بر تهیه و مبادله پیش نویس یک تفاهمنامه همکاری در سطح استان مبتنی بر ضوابط و شرایط هر مجموعه توافق کرده و مقرر شد پیش نویس پیشنهادی بدین منظوری به زودی میان طرفین مبادله و در صورت توافق نهایی با امضا و انعقاد آن، زمینه آغاز و شتاب بخشی به حیطه همکاری های مشترک و متقابل علمی-آموزشی میان طرفین فراهم شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha