کد خبر: خطرات-مصرف-نمک-جدی-است
۲۶ دی ۱۳۹۷، ۱۲:۱۵
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، فرشته فزونی، رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بهبود وضعیت تغذیه یکی از شاخص‌های توسعه‌ دانست و گفت: تغذیه یکی از مسائل مهم و جدی در حوزه سلامت عمومی‌ و توسعه ملی است و بهبود وضعیت تغذیه یکی از شاخص‌های توسعه هر جامعه محسوب می‌شود که همواره مورد توجه برنامه‌ریزان و مسئولان بهداشتی جامعه قرار دارد. وی با اشاره به روند رو به رشد بیماری‌های غیرواگیر در تمامی‌کشورها، الگوی تغذیه‌ای ناسالم  را مهم‌ترین عامل خطر  در بروز بیماری‌های غیرواگیر برشمرد و افزود: فشار خون بالا، رژیم غذایی ناسالم، توده بدنی نامناسب، تحرک ناکافی، دیابت، استعمال دخانیات، آلودگی هوا، خطرات شغلی و کلسترول بالا به‌ عنوان عوامل خطر بروز بیماری‌های غیرواگیر معرفی‌شده‌اند که نیمی‌از این عوامل (فشار خون بالا، رژیم غذایی ناسالم، توده بدنی نامناسب، دیابت و کلسترول) با تغذیه مرتبط هستند. بنابراین برای کاهش ابتلا به بیماری‌های غیرواگیر در جامعه باید آموزش الگوی صحیح تغذیه مورد توجه قرار گیرد. به گفته این کارشناس تغذیه، امروزه با توجه به افزایش مصرف فست فودها، غذاهای آماده  و کم‌تحرکی شاهد شیوع اضافه‌وزن و چاقی در جامعه هستیم و بر اساس آخرین مطالعات صورت گرفته در کشور حدود ۶۰ درصد از جمعیت بالای ۳۰ سال (میانسال و سالمند) دچار اضافه‌وزن و چاقی هستند. وی با اشاره به روند رو به رشد بروز چاقی در تمامی‌ دنیا، شیوع  اضافه‌وزن و چاقی در گروه سنی کودکان و نوجوانان را یکی از معضلات حوزه سلامت برشمرد و خاطر نشان کرد: برنامه‌های متعددی نظیر ترویج تغذیه سالم، فرهنگ‌سازی، پیشگیری و کنترل چاقی در گروه‌های سنی مختلف به‌ویژه نوجوانان، پیشگیری و کنترل کمبود ریزمغذی‌ها و مکمل یاری در این راستا انجام می‌گیرد. (مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha