دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی در بازدید از مرکز تحقیقات فنآوری بن یاخته گفت: می بایست از تمام ظرفیت های این مرکز در جهت درمان انواع بیماری های صعب العلاج غیرخونی بهرهگیری شود.
به گزارش خبرگزاری سلامت به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری های سلول های بنیادی معاونت علمی در این بازدید با اشاره به افزایش تعداد مراکز پیوند سلول های بنیادی خونساز در کشور گسترش علم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی را یکی از اهداف ستاد برشمرد و اظهار داشت: می بایست از تمام ظرفیت های این مرکز در جهت درمان انواع بیماری های صعب العلاج بهرهگیری شود.
بنا بر این گزارش، مرکز تحقیقات فناوری بنیاخته بهعنوان نخستین مرکز خصوصی در حوزه مهندسی بافت و نانوتکنولوژی درایران، فعالیت های خود را از سال 1383 بهطور رسمی آغاز کرد. گرچه درحال حاضر عمده فعالیت های این مرکز در قالب طرحها و پروژههای تحقیقاتی است، ولی اهداف کلان و بلند مدت شرکت دستیابی به محصولات کاربردی جهت ترمیم و بازسازی بافتهای آسیبدیده است. به دلیل چند رشته ای بودن علم پزشکی بازساختی، موفقیت استراتژیهای مربوطه، نیازمند حضور و همکاری نزدیک متخصصان از حوزههای مختلف علوم است.
بر اساس این گزارش، در ادامه این بازدید از بخش های مختلف این مرکز از جمله بخش حیوانات آزمایشگاهی و مجموعه آزمایشگاه های نوروتکنولوژی و بیولوژی سلولهای بنیادی، همچنین ترانس ژن بازدیدی به عمل آمد که در این ارتباط توضیحاتی توسط کارشناسان این مرکز پیرامون فعالیت های صورت پذیرفته در زمینه نحوه کشت سلول در سیستم های کشت دینامیک و چگونگی تمایز سلول ها و سنتز و ساخت داربست و همچنین تبدیل انرژی الکتریکی به حرکتی که کاربرد در خور توجهی در عضله مصنوعی دارد ارائه شد.
نظر شما