رئيس کل سازمان نظام پرستاری کشور از مکلف شدن طرفین (وزارت بهداشت و شورایعالی بیمه) برای تبادل نتایج کارگروههای خود طی یک هفته برای تشکیل دومین جلسه بررسی علل اجرا نشدن قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری خبر داد.
به گزارش خبرگزاري سلامت به نقل از روابط عمومي سازمان نظام پرستاري دکتر علیمحمد آدابی اظهار کرد: پیرو مکاتباتی که در خصوص پیگیری اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری با ریاست جمهور شده بود و دستور اکید ایشان موضوع به کمیسیون اجتماعی ریاست جمهوری موکول شد.
وی ادامه داد: حسب وظیفه ذاتی از نمایندگان محترم وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نماینده محترم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، نماینده شخص رئیسجمهور و نماینده معاون رئیسجمهور در اداره امور استخدامی کشور، نماینده معاون رئیسجمهور در سازمان برنامه و بودجه دکتر نوبخت، نماینده معاون حقوقی رئیسجمهور و نمایندگان سازمان نظام پرستاری دعوت شده بودند تا علل تأخیر در اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری با حضور مسئولان مربوطه بررسی شود.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور با بیان اینکه طی این جلسه شریفیمقدم قائم مقام سازمان نظام پرستاری اطلاعات مبسوطی درباره تاریخچه تصویب قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری ارائه کردند، گفت: همچنین در این جلسه بر ضرورت تصویب و اجرای آن بحث و به تصدیق حاضرین رسید.
آدابی ادامه داد: همچنین درباره تعلل اجرای قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شورایعالی بیمه با حضور رئیس کمیسیون اجتماعی دولت گفتوگو و بحث شد و طرفین متعهد شدند حداکثر طی یک هفته نتایج کارگروههای خود را به تبادل یکدیگر درآورند که هفته آینده دومین جلسه برگزار شود.
وی با اشاره به تصویب قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری در تیرماه ۸۶ گفت: همچنین مقرر شد این قانون به شکل نظاممند اجرا و برنامه عملیاتی آن با محوریت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و توجه کمیسیون اجتماعی ریاست جمهور پس از گذشت نزدیک یک دهه از تصویب آن اجرا و جامعه پرستاری به حق و حقوق قانونی خود برسند.
رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور اظهار امیدواری کرد که بارقههای امیدی پیدا شده که پس از گذشت بیش از ۹ سال با عزمی جزم و با پا در میانی نهاد ریاست جمهوری قانون تعرفهگذاری خدمات پرستاری شکل اجرایی به خود بگیرد.
نظر شما