کد خبر: شيوه-تغذيه-اي-در-مبتلايان-به-سردرد
۴ مرداد ۱۳۹۵، ۱۰:۵۳

«منابع غذايي و محدوديت هاي مصرف در سردرد ها»، را دوشنبه ـ  چهارم مرداد ماه، در برنامه «غذا، سلامت، زندگي» شبكه راديويي سلامت، بشنويد.

به گزارش خبرگزاری سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگي» عنوان برنامه اي از گروه تغذيه و سلامت شبكه راديويي سلامت است، كه با موضوعاتي همچون رژيم هاي غذايي؛ تغذيه در بيماري ها؛ تغذيه در گروه هاي آسيب پذير (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) به بررسي و تبيين تغذيه علمي و اصولي و نيز آشنايي مخاطبان صداي سلامت با گروه هاي مواد غذايي و منابع غذايي مي پردازد.

اين برنامه راديويي، روز دوشنبه، درباره «تاثير تغذيه صحيح در جلوگيري از برخي از انواع سردرد به خصوص ميگرن» با سوده رازقي، دکتراي تغذيه گفت و گو مي كند.

همچنين، روزهاي فرد در اين برنامه درباره مباحث صنايع غذايي با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهاني كه؛ ايمني غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت مي شود.

يادآور مي شود، برنامه «غذا، سلامت، زندگي»، شنبه تا چهارشنبه هر هفته، از ساعت 13:30 به مدت 30 دقيقه از موج اف.ام رديف 102 مگاهرتز تقديم شنوندگان صداي دانش، نشاط و آرامش مي شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha