به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، طبق اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها آمریکا، هشت گروه مواد غذایی عامل ۹۰ درصد واکنشهای جدی آلرژیک از جمله شیر، تخم مرغ، ماهی، صدف، گندم، سویا، بادام زمینی و مغزیجات درختی هستند.
مطالعه نشان داد کودکانی که به شیر گاو آلرژی داشتند در مقایسه با کودکان دارای آلرژی به بادام زمینی و مغزیجات درختی، دارای میانگین وزن و قد پایین تری بودند.
«کارن رابینز»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان نظام سلامت ملی کودکان، در این باره میگوید: این کمبود رشد در رده سنی ۵ تا ۸ سال و ۹ تا ۱۲ سال بسیار قابل توجه است.
به گفته محققان، آلرژی به شیر گاو میتواند موجب محرومیت از مصرف طیف وسیعی از گزینههای غذایی در اوایل دوران کودکی، زمانی که بدن کودک در معرض مجموعه ای از فرایندهای رشد است، شود.
رابینز در ادامه میافزاید: «ما از مطالعات قبلی دریافتیم که در بین کودکان مبتلا به آلرژیهای غذایی، مجموعه ای از کمبودها و نقایص وجود دارد و کودکان مبتلا به آلرژی به شیر گاو در معرض بیشترین ریسک هستند.»
به گفته وی، آنها در رژیم غذایی شان شیر گاو ندارند. در محتوای بسیاری از محصولات خوراکی هم شیر وجود دارد و بدین ترتیب مصرف انواع گوناگون مواد خوراکی که میتواند برای کودک در حال رشد مفید باشد، محدود میشود.(مهر)
نظر شما