به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، «کارین میشلز» استاد دانشگاه هاروارد در این باره میگوید: «مصرف روغن نارگیل هشداردهنده است. این روغن یکی از بدترین مواد خوراکی تلقی میشود.»
وی در حمایت از ادعای خود عنوان میکند روغن ناگیل سرشار از چربی اشباع شده به اندازه ۸۰ درصد است که به مراتب بالاتر از چربی اشباع موجود در کره، چربی گوساله و گوشت خوک است.
به گفته محققان، میزان چربی اشباع بالا به اندازه ۸۰ درصد بینهایت برای سلامت خطرناک است چراکه منجر به افزایش میزان کلسترول بد و در نتیجه انسداد رگها و عروقخونی میشود، از اینرو ریسک حمله قلبی و فشارخون بالا هم افزایش مییابد.
با این حال محققان عنوان میکنند روغن نارگیل موجب افزایش کلسترول خوب خون هم میشود(مهر)
نظر شما