کد خبر: کاهش-ریسک-سکته-با-خوردن-سبزیجات-برگ-سبز
۱۱ بهمن ۱۳۹۶، ۹:۵۵
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، طبق یافته‌های جدید افرادی که سبزیجات برگدار سبز بیشتری می‌خورند ۶۴ درصد کمتر در معرض بروز سکته مغزی قرار دارند. در این تحقیق ۶۸۲ بیمار با میانگین سنی ۵۳.۷ سال که خونریزی مغزی را تجربه کرده بودند بررسی کردند. سکته مغزی ناشی از خونریزی درون مغزی، ۳۲.۲ درصد تمام سکته‌ها را در این مطالعه شامل می‌شد. ۹۳.۹ درصد سکته‌های مغزی ناشی از فشارخون بالاست، درحالیکه ۷.۲ درصد این نوع سکته ناشی از ناهنجاری‌های ساختاری نظیر منطقه ضعیف عروق خونی و درصد بسیار کمی‌ناشی از سایر مشکلات پزشکی یا مصرف داروست. محققان عنوان می‌کنند افرادی که سبزیجات پربرگ سبز نظیر اسفناج، کاهو و کلم مصرف می‌کنند کمتر در معرض خونریزی مغزی قرار خواهند داشت. همچنین محققان اذعان می‌کنند ریسک بروز سکته قلبی در افراد دارای استرس بیشتر در خانه و محل کار ۲.۲۲ برابر، در افراد دارای میزان کلسترول غیرعادی ۱.۶۹ برابر و در افراد سیگاری ۱۰.۰۱ برابر بیشتر است.(مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha