به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر سید ضیاءالدین مظهری درباره سرخ کردن مواد غذایی افزود: چرا دلتان میخواهد همه مواد غذایی را سرخ کنید؟ مگر طعم طبیعی غذاها چه ایرادی دارد که عالیترین مواد غذایی سرشار از حیات را سرخ میکنید؟ مثلا یک ماهی را در نظر بگیرید که چه ترکیبات مفیدی را میتواند در اختیار ما بگذارد. پروتئین عالی، ید، سلنیم، منیزیم، مجموعهای از مواد طبیعی و عالیاند که در یک ماهی نهفته است.
وی ادامه داد: با مصرف یک یا دو وعده ماهی در هفته، ۵۰ درصد حملات قلبی را از خود دور کنید. به ویژه مصرف ماهیهای چرب که حاوی امگا سه هستند. این ماهیها بسیار خدمتگزار رگها هستند. از حالت ارتجاعی رگها جلوگیری میکنند هوش کودکان را افزایش میدهند.
این متخصص تغذیه در ادامه تصریح کرد: مصرف ماهی به صورت بخار یا آب پز یا تنوری، برای حفظ سلامت بسیار مفید است. روغن سرخ کرده سمومیبه نام اکسید تولید میکند که جزو رادیکالهای آزاد است و ماهی حیات بخش را تبدیل به مادهای میکند که طعمش خوب است ولی اثرش بسیار زیان بار میشود.(مهر)
نظر شما