کد خبر: عادی‌انگاری-مردم-پس-از-رسیدن-به-وضعیت
۸ بهمن ۱۳۹۹، ۹:۲۴

به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از وبدا،دکتر رزیتا خداشاهی اظهار کرد: آمار بیماران کرونایی بستری روزانه در بخش‌های عفونی هیچ تغییری نکرده، نه افزایش داشته و نه کاهش، اما در موارد سرپایی رشد 6 برابری داشته‌ایم.

وی افزود: در حال حاضر روزانه 10 مورد ویزیت داریم و به نسبت ماه‌های قبل که بالای 30 نفر بود به یک سوم رسیده، اما این کاهش آمارها نباید گول زننده باشد، زیرا آمار 5 نفره سرپایی به 30 نفر رسیده است.

مسئول گروه کووید عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه همیشه 10 تا 14 روز پس از افزایش آمار سرپایی رشد 20 تا 40 درصدی آمار بستری عفونی کووید را داشته‌ایم، خاطرنشان کرد: در حال حاضر نگرانی‌ها بابت موج چهارم بحران کرونا بوده و با توجه به اینکه در فصل زمستان هستیم و همزمانی 3 بیماری کرونا، سرماخوردگی و آنفولانزا در این فصل شایع است نگرانی‌های کادر درمان بیمارستان‌ها بابت بی‌توجهی‌ برخی افراد نسبت به رعایت دستورالعمل های بهداشتی دوچندان شده است.

دکتر خداشاهی بیان کرد: تا زمانی که کرونا به عنوان یک بیماری غالب در جامعه باشد رنگ‌بندی‌های کرونایی معنا ندارد و معتقدیم که تا زمان پایان این بحران باید همیشه وضعیت را هشداردهنده بدانیم تا مجدد به وضعیت قرمز گرفتار نشویم.

مسئول گروه کووید عفونی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ذکر این نکته که هنوز دارو و واکسن خاصی برای پیشگیری و درمان کرونا نداریم و مواردی هم که در حال تست هستند هنوز به تأیید نهایی نرسیده است، تأکید کرد: تا آن زمان بهترین کار رعایت نکات پیشگیرانه (استفاده از ماسک، حفظ فاصله اجتماعی، رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و عدم حضور در هر نوع تجمع و دورهمی) است.

وی با بیان اینکه کرونا پیر و جوان، قوی و ضعیف، پزشک و غیرپزشک و ورزشکار و غیرورزشکار نمی‌شناسد، خاطرنشان کرد: در 11 ماهه کرونایی دیدیم کسانی را که فکر می‌کردند این بیماری به سراغشان نمی‌آید، اما به‌شدت گرفتار شدند و هرکس که بخواهد در این خصوص بی‌تفاوت باشد، ضمن ایجاد مشکل برای خودش، برای خانواده و اطرافیانش و تمامی گروه‌های مختلف جامعه مشکل ایجاد می‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha