کد خبر: پای-مرغ-و-پاستیل-خوراکی‌های-مناسب-برا
۳۰ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۴۵

به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، آریو موحدی، در ارتباط با راهکارهای تغذیه‌ای جهت حفظ سلامت و شادابی پوست اظهار داشت: برای جوانسازی پوست رسیدن کلاژن کافی به پوست حائز اهمیت است که در افراد کلاژن طبیعی در بدن توسط اسید آمینه‌ها ساخته می‌شود و هرچه این کلاژن بیشتر باشد کیفیت پوست بهتر بوده و از طراوت بیشتری برخوردار است.

وی افزود: مواد ژلاتین همچون ژله و پاستیل پیش‌سازهای مناسبی برای ساخت کلاژن هستند، و همچنین مصرف آلوئه‌ورا به صورت تازه و شربت می‌تواند در این زمینه مفید باشد.

این متخصص تغذیه بالینی گفت: قلم گاو و گوسفند همچنین پای مرغ کلاژن بالایی داشته و جهت حفظ شادابی و سلامت پوست مصرف آن بسیار مفید است. همچنین مصرف میوه و سبزیجات تازه، جوانه گندم، جوی دوسر و سبوس جو و سبوس برنج برای جوانسازی پوست مفید است.

موحدی خاطرنشان کرد: سبزیجاتی که مایع لزجی همچون بامیه تولید می‌کنند، برای سلامت پوست مصرف آنها توصیه می‌شود. همچنین قرار دادن ماهی در وعده‌های غذایی هفتگی در این زمینه بسیار حائز اهمیت است(فارس)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha