کد خبر: ۱۸-سال-خدمت-در-مناطق-محروم-خدمتی-که-چتر
۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۰۵
۱۸ سال خدمت در مناطق محروم/خدمتی که چتر فقرا شد

به گزارش  گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی؛ گفتن و نوشتن از بزرگ مردان و شیرزنان تاریخ کار ساده ای نیست. چراکه باید عاشق باشی تا حکایت ۱۸ سال خدمت به محرومان را درک کنی. باید دلداده باشی تا بتوانی اوج دلدادگی ها را به تصویر بکشی. باید با کفش هایی که در مسیر بزرگ شدن و خدمت خالصانه پاره شده اند قدم برداری تا بدانی گام برداشتن در سخت ترین شرایط چه طعمی دارد.

بارها از دلاوری های مردان و زنان بزرگ داوطلب نوشتیم اما اینبار هم می خواهیم از بانویی بنویسیم که ۱۸ سال از خدمتش را در مناطق روستایی و محروم گذرانده است.

شیر زنی که از آغاز جوانی در انجام کارهای خیرخواهانه و داوطلبانه در میدان بوده و از سال ۹۲ ارتباطش با هلال احمر پیوندی عمیق می خورد.

می خواهیم با زبان قلم بگوییم در شرایطی که بخشی از افراد جامعه اعم از قشر پزشکی فقط و فقط در جهت کسب درآمد و انباشت سرمایه به ارائه خدمت می پردازند و برای انجام کارهای خیرخواهانه میل و رغبتی چندانی ندارند، کسانی هم هستند که خاضعانه قدم در میدان خدمت رسانی گذاشته و بدون هیچ چشم داشتی، درخور توانایی شان برای باران مشکلات نیازمندان چتر می شوند.

می خواهیم از تلخی ها و شیرینی های سال ها خدمت " جمیله احمدی" پزشک عمومی و داوطلب جمعیت هلال احمر خوسف سخن بگوییم. بانویی که برای خدمت به محرومان مشتاقانه دل به دریا می زند و در دورترین نقاط کویری در قالب کاروان های سلامت خدماتی ماندگار ارائه می دهد.

خیرخواهی که خدمت به محرومان را بهترین دستاورد و توشه زندگی اش می داند و از سختی های کار شکایتی ندارد چرا که طعم شیرین اقدامش، بر تلخی های مسیر سرپوش می گذارد.

به بهانه روز پزشک، ساعتی را پای صحبت های این پزشک فداکار می نشینیم تا از انگیزه هایش برایمان سخن بگوید و تلخی ها و شیرینی های سال ها خدمتش را مشق کنیم.

جمیله احمدی که مدرک فارغ التحصیلی اش را سال ۸۱ اخذ می کند، می گوید: از همان ابتدا برای انجام طرح کارورزی به دورترین نقاط اعم از مناطقی محروم در زاهدان و میرجاوه اعزام شدم.

وی ادامه می دهد: اگرچه به عنوان پزشک عمومی مشغول فعالیت هستم اما لحظه ای از انجام کارهای داوطلبانه غافل نبوده ام.

احمدی می افزاید: هر زمان که جمعیت هلال احمر درخواست کمک برای اعزام پزشک به مناطق محروم داشته، داوطلبانه پا پیش گذاشته و در قالب کاروان های سلامت به مناطق دوردست عازم شده ام.

وی که در سال ۹۳ به عنوان رئیس شبکه بهداشت و درمان خوسف منصوب می شود، می گوید: ایجاد پیوند بین من و هلال احمر باعث شد تا بیش از گذشته در عرصه خدمات داوطلبانه و بشردوستانه ثابت قدم باشم.

احمدی که بنا به گفته خودش ۱۸ سال خدمتش را تنها در مناطق روستایی و محروم بوده است، می گوید: خدمت به محرومان شیرین ترین دستاورد سال ها خدمتم است.

وی با اشاره به فعالیت مستمر در کاروان های سلامت بیان کرد: با حضور در مناطق عشایری و محروم، رنگ زندگی برایم تغییر کرد چراکه معنای مهربانی و ایثارگری را در قعر محرومیت ها یافتم.

احمدی ادامه می دهد: از حضور در کاروان های سلامت نه تنها احساسی خوشایند دارم بلکه درس خودباوری، فداکاری، گذشت و مهربانی را از روستاییان آموختم.

احمدی که شیرینی ها و تلخی های زیادی را از سال ها خدمتش در دل دارد، می گوید: در یکی از کاروان های سلامت در روستای معدن قلعه زری از شهرستان خوسف، متوجه محرومیت و فقر خانواده ای شدیم که توان پرداخت هزینه های درمان فرزندش را نداشتند.

وی ادامه می دهد: با رایزنی های انجام شده یک خیر حامی این خانواده نیازمند شد و هزینه های درمان فرزندش را پرداخت کرد که جای بسی خوشحالی بود.

احمدی می گوید: اگرچه تلخی ها و سختی های زیادی در راه خدمت به نیازمندان تجربه کردیم اما شیرینی دستاوردهایی که به همراه داشت، طعم ناخوشی ها را از بین برده است.

هرچند مثال این بانوی داوطلب بسیار هستند اما باید گفت و نوشت تا مردم بدانند روحیه ایثار گری همیشه وجود دارد و وجدان انسان های روشن فکر و بشر دوست همیشه بیدار است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha