فراخوان ارکستر آکادمیک پایتخت که قرار است به زودی با الگو برداری از رويكرد آموزشی«ال سیستما» زیر نظر آکادمی موسیقی پنج خط تشکیل شود، به دلیل استقبال نوازندگان جوان تمدید شد.
به گزارش خبرگزاری سلامت شهرام توکلی آهنگساز و مدرس دانشگاه با اعلام این خبر گفت:با توجه به اتمام مهلت فراخوان تشکیل ارکستر آکادمیک پایتخت در تاریخ 31 تیرماه و نیز به دنبال تقاضای هنرمندان برای ثبت نام ، فراخوان را به مدت 12 روز دیگر تمدید کردیم به طوری که علاقمندان می توانند تا تاریخ 12 مردادماه جهت ثبت نام اقدام نمایند.
وی ادامه داد: همچنین به دنبال این تمدید روز آزمون تعیین سطح ارکستر را که قرار بود 8 مردادماه برگزار شود به تاریخ 15 مردادماه موکول کردیم.
علاقه مندان به عضويت در اين اركستر ميتوانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به سايت رسمى اركستر پايتخت www.paytakht.5khat.comمراجعه نموده و براى ثبت نام با شماره ٨٨٠٣٣٨٥٢ تماس حاصل نمايند.
اركستر آکادمی پایتخت که به زودی به مدیریت شهرام توکلی با جذب نوازندگان جوان تشکیل خواهد شد ، جنبه ى آموزشى داشته و هدف از تشکیل آن ایجاد فرصت و امکانى برای نوآموزان موسیقی بوده تا بتوانند ضمن کسب تجربه گروه نوازی از تواناییها و قابلیتهایی که نوازندگی در ارکستر به آنها می دهد بهره مند شوند.