اولین مرکز آموزش رسمی تخصصی پرورش زنبور عسل استان کردستان راه اندازی شد.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کردستان، این مجموعه بصورت تخصصی در کنار آموزش های مختلف، تمامی مهارتهای مرتبط با زنبور داری را تدریس می نماید.

 دانش آموختگان مبتدی در این آموزشگاه  پس از فراگیری فعالیتهای مرتبط با زنبورداری می توانند وارد عرصه فعالیت شده و به عنوان یک شغل تخصصی  از آن بهره گیرند.  

لازم بذکراست زنبورداری از جمله فعالیت های توسعه یافته در استان کردستان است که بالغ بر ۱۱ هزار نفر  بصورت پیشرفته در این عرصه فعالیت می نمایند.  

 رییس شعب بانک کشاورزی استان، در حاشیه این مراسم  اظهار داشت: فرآوری و ایجاد زنجیره تولید خصوصا در زمینه عسل کردستان که بسیار با کیفیت بوده میتواند اشتغال بیشتری ایجاد نماید.


ویسی افزود:  بانک کشاورزی با اعطای تسهیلات شرایط توسعه این حرفه درآمد زا و دارای اشتغالزا  را فراهم خواهد کرد.  


وی افزود: بانک کشاورزی  استان کردستان گسترده ترین شبکه خدمات  بانکی را دارد که نیاز است زنبورداران نیز همکاریهای لازم  را با بانک کشاورزی داشته باشند تا یک تعامل دو سویه برقرار شود و این بانک با سرمایه گذاری بیشتر بهره برداران عزیز توان بیشتری برای حمایت از کشاورزان و فعالان بخشهای مختلف این عرصه داشته باشد.


ویسی تصریح کرد:  به جز بانک کشاورزی سایر بانکها هم موظفند  ۲۵ درصد سرمایه خود را برای حمایت از بخش کشاورزی بکار گیرند.