به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری سلامت، کارمند رتبه 17 دکتر"عباس عظیمی کیا" در تشریح این خبر گفت: اهدای خون سالم، از زیباترین جلوه های انسانی و نماد حس نوع دوستی و کمک به هم نوعان است و در کشور عزیز ما این اقدام انسان دوستانه بدون هیچ گونه چشم داشتی به صورت داوطلبانه و با رضایت کامل انجام می شود.
وی ادامه داد: در همین راستا این سنت حسنه به عنوان یک وظیفه ذاتی و با توجه به روحیه ایثارگری کارکنان فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در تمامی رده ها و یگان های انتظامی، مرزبانی و یگان ویژه سراسر کشور اجرا می شود.
دکتر عظیمی کیا اظهار کرد: سال گذشته هم زمان با اوج گیری بیماری کرونا به منظور مشارکت حداکثری و ترغیب کارکنان به اهدای خون، پویش اهدای خون با همکاری سازمان انتقال خون در یگان های مرزبانی و انتظامی سراسر کشور اجرا شد که با استقبال چشمگیر کارکنان خدوم و دلسوز مواجه شد.
مدیر کل بهداشت معاونت بهداد فراجا با اشاره به مشارکت 19 هزار و 756 نفر از کارکنان وظیفه و پایور فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران در پویش اهدای خون سال گذشته از اهدای 8 میلیون و 890 هزار سی سی معادل 8 هزار و 890 لیتر خون از سوی مشارکت کنندگان در این طرح خبر داد.
دکتر عظیمی کیا خاطرنشان کرد: این حرکت ارزشمند کارکنان جان برکف فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی ایران هم زمان با اوج گیری بیماری کرونا و ضرورت تامین ذخایر خونی به عنوان نمادی از نوع دوستی و ایثارگری مورد تقدیر و سپاس سازمان انتقال خون ایران قرار گرفت.