مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به وجود ۲۹ یادمان شهدای گمنام در استان زنجان، گفت: دو مورد از این یادمان‌ها ناقص است و بقیه تکمیل شده‌اند که تلاش داریم این دو یادمان نیز تا پایان سال به پایان برسد.

به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) زنجان ، سرهنگ سیدشمس‌الدین موسوی با اشاره به اینکه رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات خود بر اهمیت تببین دستاوردهای انقلاب اسلامی تاکید دارند، اظهار کرد: وظیفه همه ما فعالیت در راستای جهاد تبیین است.

وی با اشاره به اینکه دشمن در تلاش برای تخریب دستاوردهای هشت سال دفاع مقدس است، افزود: بعد از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی شاهد هزینه هنگفت دشمن برای فعالیت‌های فرهنگی علیه جمهوری اسلامی هستیم.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان زنجان با اشاره به اینکه طرح سپاس توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران استان زنجان انجام می‌شود،خاطرنشان کرد: از دستگاه‌ها و مسؤولان درخواست داریم تا نسبت به دیدار با رزمندگانی که کمتر مورد توجه هستند نیز در این دیدارها اقدام کنند.

موسوی با بیان اینکه شهر سلطانیه سهم بزرگی در دفاع مقدس داشته است، ادامه داد: این شهرستان نسبت به جمعیت خود شهدای گلگون کفن زیادی را تقدیم انقلاب و نظام کرده است.

وی با یادآوری اینکه یادمان شهدای گمنام سلطانیه مدفون با همراهی وزیر تکمیل شده است، اضافه کرد: یکی از موضوعات مورد تاکید رهبر معظم انقلاب  تکمیل کردن یادمان‌های شهدا در نقاط مختلف کشور است.

این مسئول با اشاره به وجود ۲۹ یادمان در استان زنجان، متذکر شد: دو مورد از این یادمان‌ها ناقص است و بقیه تکمیل شده‌اند که تلاش داریم این دو یادمان نیز تا پایان سال به پایان برسد.

موسوی خاطرنشان کرد: برنامه‌های فرهنگی شهرستان‌ها باید در جوار این یادمان‌ها برگزار شود تا تبدیل به مراکز فرهنگی شود.