به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان، اسماعیل احمدی با اشاره به اینکه امسال با تصمیم وزارت کشور، مرز باشماق مریوان برای اولین بار جهت تردد زائران اربعین انتخاب شده است گفت: خروج زائران از مرز باشماق از ساعت ۶ صبح تا ۱۷ عصر انجام می شود.
احمدی خاطرشنان ساخت: در حال حاضر اعزام زائران بدون مشکل انجام می شود و مساله حمل و نقل در منطقه اقلیم کردستان عراق برطرف شده است.
وی با بیان اینکه در صورت وجود امکانات حمل و نقل برای زائران در آن سوی مرز، مشکلی از لحاظ پذیرش زوار در مرز باشماق وجود ندارد، افزود: امکانات و زیرساخت های لازم برای اسکان زائران و پذیرایی از آنان در شهر مریوان و مرز باشماق فراهم است و کمبودی در این زمینه نداریم.
فرماندار شهرستان مریوان به افزایش تعداد موکب ها برای ارائه خدمات بهتر به زائران اشاره کرد و اظهار کرد: هم اکنون ۱۸ موکب در مریوان بر پا شده که ۹ مورد آن در مرز باشماق مستقر است.
احمدی با بیان اینکه بیش از ۱۰ نقطه به عنوان پارکینگ در مریوان اختصاص یافته است، ادامه داد: خروج زائران به صورت کاروانی است و وسائط حمل و نقل نیز در کشور عراق برای جابجایی آنان تامین شده است.
وی یادآور شد: حدود ۷۰ دستگاه اتوبوس و مینی بوس برای جابجایی زائران از شهر مریوان به مرز باشماق در نظر گرفته شده و از ظرفیت تاکسیرانی نیز در این زمینه در صورت لزوم استفاده می شود.