به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان، بختیار خلیقی در جلسه بررسی و پایش کارت های بازرگانی کردستان، گفت: از این تعدا کارت های صادر شده ۱۱۳ مورد مربوط به اتاق بازرگانی و یک مورد مربوط به اتاق تعاون بوده است.
وی با بیان اینکه از ۱۱۳ مورد کارت صادر شده اتاق بازرگانی ۵۷ مورد اشخاص حقیقی و ۵۶ مورد شرکت های حقوقی است، افزود: کارت های صادر شده اتاق تعاون هم در مقایسه با سال گذشته ۱۳ درصد افایش را داشته است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان اظهار کرد: همچنین در شش ماهه اول سال جاری تا کنون ۱۱۳ فقره کارت بازرگانی مربوط به اتاق بازرگانی تمدید شده که ۸۳ مورد اشخاص حقیقی و ۴۸ مورد مربوط به شرکت های حقوقی است که در مقایسه با سال گذشته ۱۱۱ درصد افزایش یافته است.
خلیقی با اشاره به اینکه از تعداد کل کارت های صادره و تمدیدی بیشترین میزان تقاضا مربوط به بخش بازرگانی است، ادامه داد: هر کدام با سهم ۸۹ درصد و ۹۲ درصد است.
وی یادآور شد: بیشترین سهم در بخش کارت های صادره به تفکیک محل فعالیت مربوط به شهرستان سنندج با ۴۵ درصد و در بخش کارت های تمدیدی مربوط به شهرستان مریوان با ۴۰ درصد است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: در پایان شهریور ماه سال ۱۴۰۱ تعداد ۱۸ فقره کارت بازرگانی تعلیق و تعدا ۲۳ فقره رفع تعلیق شده است.
خلیقی گفت: سازمان بازرگانی کردستان در راستای آشنایی بیشتر افراد با نحوه فعالیت و قوانین بازرگانی، تا کنون کلاس های آموزشی متعددی به صورت رایگان برای متقاضیان برگزار کرده است.