مریم خادمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری سلامت(طبنا) خراسان جنوبی به برگزاری کارگاه آموزشی، میدانی مسئولان خانه های هلال در استان اشاره کرد و گفت: این کارگاه به مدت دو روز در راستای توانمندسازی رؤسای خانه های هلال خراسان جنوبی تشکیل شده است.
وی ادامه داد: تعداد ۱۳۰ نفر از روسای خانه های هلال سراسر استان خراسان جنوبی در این دوره شرکت کرده اند.
مسئول خانه های هلال خراسان جنوبی تصریح کرد: این کارگاه با حضور مسئول خانه های هلال کشور و رئیس سازمان داوطلبان کشور برگزار می شود.
خادمی آشنایی روسا با جلب مشارکت های محلی،آشنایی با نقشه خطر پذیری روستا و افزایش تاب آوری جوامع محلی در حوادث را از اهداف برگزاری این کارگاه آموزشی عنوان کرد.
لازم به ذکر است این کارگاه امروز ۲۴ آذرماه در هتل کوهستان بیرجند آغاز و تا فردا ۲۵ آذرماه ادامه دارد.