مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش فارس گفت: سالانه به طور متوسطه ۱۷ تا ۱۸ هزار پرونده مربوط به استخدام و به کارگیری نیرو در هسته گزینش آموزش و پرورش بررسی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس،محمدرضا صابری گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال ۱۳۶۰ حضرت امام خمینی (ره) با نظر به اهمیت جذب نیروهای صالح و شایسته در نظام تعلیم و تربیت دستور به ایجاد دستگاهی برای گزینش نیرو در آموزش و پرورش داد.

مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش فارس افزود: درسال ۱۳۷۴ بر اساس مصوبه مجلس شورای نهاد گزینش آموزش و پرورش تاسیس شد و در ادامه در سال ۱۳۷۵ این قانون به سایر دستگاه‌ها تصری پیدا کرد.

صابری تصریح کرد: در کنار هسته گزینش، شورای هسته نیز پرونده‌های افراد را مورد بررسی قرار می‌دهد.

وی در خصوص فرایند گزینش عنوان کرد: معرفی افراد از بخش‌های مختلف به هسته گزینش اولین قدم در بحث گزینش است.

مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش فارس خاطرنشان کرد: تحقیق از محل زندگی محل کار فعلی فرد، دعوت به مصاحبه و ...، ارسال پرونده به شورای هسته، از دیگر مراحل گزینش افراد است.
صابری نیروی انسانی را مهمترین عامل توسعه جامعه برشمردو افزود: هر چه در گزینش افراد برای فعالیت در نظام تعلیم و تربیت بیشتر دقت شود، افراد شایسته بیشتری جذب آموزش و پرورش می‌شوند و این رویه به تحقق اهداف سند تحول بنیادین کمک می‌کند.
مدیر هسته گزینش آموزش و پرورش فارس گفت: با گذشت بیست و هفت سال از تاسیس این نهاد زیربنایی همچنان با حجم پرونده‌ها روبرو هستیم به طوری که سالانه به طور متوسطه ۱۷ تا ۱۸ هزار پرونده در هسته گزینش آموزش و پرورش فارس بررسی می‌شود.
وی با اشاره به وجود چالش‌هایی در این حوزه، تصریح کرد: گزینش افراد بسیار در زمان محدود یکی از چالش‌های مهم در حوزه گزینش است.