در سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی طی مراسمی با حضور رئیس کل دادگستری استان کردستان، ۱۱۷ نفر از زندانیان واجد شرایط استان از زندان آزاد و به آغوش خانواده هایشان بازگشتند. .

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کردستان، حجت الاسلام و المسلمین حسینی در این مراسم که در سالن اجتماعات زندان مرکزی سنندج برگزار شد، اظهار داشت : در سومین سالگرد شهادت سردار دلها، شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی این طرح با کمک خیرین استان، ظرفیت‌های ستاد دیه استان، گذشت شکات و سایر ارفاقات قانونی اجرا شد.


رئیس کل دادگستری استان کردستان تاکید کرد : در بخش محکومین جرایم مالی، ۲۵ پرونده قضایی مورد بررسی قضات استان قرار گرفت که برای تعداد ۱۷ نفر از این افراد با مساعدت ستاد دیه، اعسار و گذشت شکات مجموعا مبلغ ۱ میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان پرداخت گردید و زمینه آزادی این افراد فراهم شد.


وی خاطرنشان ساخت : در اجرای این طرح، تعداد ۱۱۷ نفر از زندانیان شامل محکومین مالی، جرایم غیر عمد و همچنین تعدادی از افرادی که در اغتشاشات اخیر نقشی در تخریب و سلب آسایش و امنیت نداشته اند، مستحق تخفیف مجازات شده و از زندان آزاد شدند.


حجت الاسلام حسینی با بیان اینکه طرح پایش زندانیان استان با برنامه ریزی هدفمند در دادگستری استان دنبال می شود، افزود : همزمان با اجرای این طرح و آزادی این تعداد از زندانیان، با حضور تمامی قضات محاکم و دادسرای عمومی و انقلاب استان، به مشکلات و درخواستهای حقوقی و قضایی آنها رسیدگی شد.