به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کردستان، حجت الاسلام سیدحسین حسینی گفت: پس از تحقیقات صورت گرفته توسط مراجع اطلاعاتی شهرستان کامیاران و با دستور قضایی، این شخص در مورخ ۸ آذر ماه بازداشت شد.
وی افزود: برای این شخص در شعبه اول بازپرسی دادسرای کامیاران پرونده تشکیل شد و وی ضمن حضور در شعبه بازپرسی، به شلیک به سمت مامورین اقرار و بیان کرده که اسلحه را از فرد دیگری دریافت که آن فرد نیز با دستور قضایی بازداشت شده است.
رئیس کل دادگستری کردستان اظهار کرد: برای «پوریا جواهری» قرار بازداشت به اتهام محاربه صادر شده و پرونده این شخص در دادگستری شهرستان کامیاران در حال رسیدگی است.
گفتنی است در جریان اغتشاشات مورخ ۲۴ آبان ماه ۱۴۰۱ شهرستان کامیاران، یک نفر از مامورین به شهادت رسیده و تعداد ۳۰ نفر از مامورین نظامی و انتظامی مجروح شدند.