به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، دکتر «سید وحید حسینی» در این پیام ضمن تبریک آغاز دهه مبارک فجر و سالروز ورود رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) به میهن؛ این ایام را یادآور اهمیت مشارکت عمومی در توسعه و آبادانی وطن اسلامی خواند.
در متن پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز به این مناسبت، آمده است:
در چهل و چهارمین بهار انقلاب اسلامی قرار داریم که در طی این سال ها از نهالی نورس، اکنون به درختی تنومند بدل گشته و این مهم میسر نشده است، جز به همت راسخ و اراده پولادین مردان و زنانی که با همه تحریم ها و کارشکنی ها، دورنمای ایرانی آزاد، مستقل و خودکفا را واقعیتی محقق ساختند.
فرا رسیدن این ایام الله مبارک را که تصویری روشن از حضور و مشارکت بی نظیر مردم عزیزمان برای رقم زدن انقلابی تاریخی را به دنیا عرضه کرد؛ صمیمانه تهنیت گفته و بار دیگر بر میثاق ملی برای تلاش در مسیر تعالی و آبادانی وطن عزیزمان، هم پیمان می شویم.
خانواده بهداشت و درمان ایران اسلامی نیز در این سال ها تمامی تلاش خود را برای تحقق رسالت خطیر ارتقای سلامت مردم شریف ایران به کار بسته و ثمره این همت عالی، گسترش زیرساخت های ارائه خدمات بهداشت و درمان در تمامی مناطق کشور، با نگاه ویژه به مناطق محروم بوده که زمینه های دسترسی عادلانه به خدمات این حوزه را تا حد زیادی فراهم آورده است و در استان فارس نیز ضمن بهره مندی از جایگاه رفیع به عنوان قطب پزشکی کشور، این مهم همواره در این سال ها مورد توجه قرار گرفته و همچنان نیز به عنوان یک اولویت مهم، در حال پیگیری است.
در کنار این توسعه زیرساختی و خدمت رسانی، مجموعه سلامت فارس در مسیر پیشرفت و تعالی علمی نیز در این سال ها گام های بلندی برداشته که ماحصل آن را در کسب دستاوردهای مهم پژوهشی، آموزشی و فناورانه، شاهد هستیم و به ویژه در سال جاری، این مهم با شتاب افزون تری پیگیری شد که امید است ثمره های ارزشمندی در مسیر توسعه امر دانش و پژوهش در حوزه سلامت این مرز و بوم به ارمغان آورد.
با گرامیداشت ایام الله مبارک دهه فجر انقلاب اسلامی و سالروز ورود رهبر کبیر انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(ره) به وطن، با آرمان های والای شهدای عظیم الشان انقلاب، بار دیگر تجدیدمیثاق کرده و امید است یکایک ما در کنار یکدیگر، بتوانیم تمامی همت خود را برای آبادانی روزافزون میهن عزیزمان به کار بسته و شاهد شکوفایی و بالندگی این سرزمین در تمامی عرصه ها باشیم.
دکتر سید وحید حسینی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز