به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان، حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژهای صبح امروز در بدو ورود به فرودگاه سنندج اظهار کرد: توفیقی حاصل شد که به خطه سرسبز کردستان با مردمانی شریف و مهربان سفر کنم و از این بابت خداوند را سپاسگزارم.
وی افزود: مردم فرهنگ دوست و هنرپرور کردستان طی چهار دهه از عمر انقلاب همواره یار و یاور انقلاب بودهاند.
حجت الاسلام والمسلمین اژه ای خاطرنشان کرد: در این سفر سعی میکنیم مشکلات دستگاه قضائی و سازمانهای وابسته را از نزدیک ببینیم و رفع کنیم.
رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: امیدواریم در سال مهار تورم و رشد اقتصادی برای رفع موانع پیش روی توسعه اقتصادی و امنیت سرمایه گذاری در کردستان با کمک مجلس و دولت تلاش کنیم و یکی از اهداف سفر به استان کردستان در این راستا بوده است.
حجتالاسلام والمسلمین اژه ای خاطرنشان کرد: در این سفر تلاش میکنیم به صورت مستقیم، چهره به چهره و از نزدیک با پیشنهادات، انتقادات و دغدغههای مردم کردستان آشنا شویم.