مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان از جذب ۱۰۰ درصدی مجموع اعتبارات سال ۱۴۰۱ برای گازرسانی به شهرها، روستاها و مناطق صنعتی و تولیدی و استان کردستان خبرداد

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کردستان، مهندس فعله گری با اعلام این خبر گفت : مجموع اعتبارات سال ۱۴۰۱ برای گازرسانی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان بود که حدود ۱۰۰ درصد اعتبارات را جذب و از نظر کمی نیز تمامی مصوبات بیش از ۱۰۰ درصد عملیاتی شده است.

فعله گری افزود: در حالیکه تعهد داشتیم ۱۹ هزار خانوار شهری و روستایی را اشتراک پذیری و گاز رسانی کنیم اما در پایان سال موفق شدیم بیش از ۲۳ هزار خانوار را تحت پوشش بگیریم.

وی اظهارداشت: برای گازرسانی به این مناطق حدوداً ۶۸۵ کیلومتر شبکه گاز رسانی در نقاط مختلف استان با وجود صعب العبور بودن منطقه و قرار داشتن در شیب های خیلی تند و جنگلی انجام و بیش از۹۲۰۰ علمک در نقاط مختلف شهری و روستایی نصب شد که مازاد بر تعهد شرکت بود.