به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کردستان، استاندار کردستان در این مراسم با بیان اینکه جهش خوبی در یک سال اخیر در راستای پوشش تلفن همراه و اینترنت مناطق شهری و روستایی استان انجام شده است، گفت: یکی از مطالبات جدی روستاییان ما اتصال به شبکه ملی است و ضرورت دارد مسئولان باید برای برآورده کردن این نیاز تلاش مضاعف داشته باشند.
وی گفت: دولت مردمی به مناطق روستایی توجهی ویژه دارد و اولویت افتتاح پروژه های مربوط به حوزه ارتباطی روستایی در هفته دولت بیانگر این مهم است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کردستان در افتتاحیه این پروژه ها اظهار کرد: از یک هزار و ۳۱۰ روستای بالای ۲۰ خانوار استان، یک هزار و ۱۱۵ روستا به شبکه ملی اطلاعات متصل شدند.
آرام حیدری ادامه داد: از مجموع روستاهای مذکور ۲۱۰ روستا در برنامه این اداره کل برای اتصال به شبکه ملی اطلاعات قرار گرفت که در ۱۶۹ روستا تاکنون اجرایی شده است.
وی بیان کرد: از ۱۶۴ روستای بالای ۲۰ خانوار شهرستان سنندج هم ۸۶ درصد آنها متصل به شکبه ملی اطلاعات هستند.
احداث سایت جادهای مسیر سنندج- مریوان(تونل همرو) با اعتبار ۶۰ میلیارد ریال، احداث سایت جاده ای مسیر سنندج-مریوان (قلغه جوق و شیخان) با اعتبار ۵۰ میلیارد ریال از جمله پروژه های حوزه ارتباطی شهرستان سنندج بود که روز پنجشنبه با حضور استاندار کردستان و نماینده مردم شهرستان های سنندج، دیواندره و کامیاران در مجلس شورای اسلامی به بهره برداری رسیدند.
احداث سایت فورجی روستای صادق آباد و کیله سفید. سراب میرزا، تفتیله، دلو آمده با اعتبار هر کدام ۴۵ میلیارد ریال، اتصال هشت روستا به شبکه ملی اطلاعات با اعتبار ۱۹۰ میلیارد ریال، احداث چهار باجه پست بانک روستایی، تاسیس پنج دفتر پیشخوان شهری و ۲ دفتر روستایی خدمات دولت از دیگر پروژه هایی بود که امروز افتتاح شد.