غرفه شرکت‌های دانش‌بنیان در نمایشگاه صنایع آب، انرژی و محیط زیست (WATEX) از ۲۴ تا ۲۶ آبان ماه سال جاری در نمایشگاه وتکس امارات برگزار می‌شود.

به گزارش گروه علمی-فناوری خبرگزاری سلامت(طبنا)به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، نمایشگاه وتکس با هدف دستیابی به انرژی پاک سالانه در دبی برگزار می‌شود. این نمایشگاه برنامه تامین ۱۰۰% برق دوبی با استفاده از منابع پاک انرژی تا سال ۲۰۵۰ را دنبال می‌کند.

در این نمایشگاه آخرین راه حل‌ها و محصولات شرکت‌های فناوری در حوزه آب، برق و انرژی‌های پاک اراوه می شود. پارسال حدود ۴۷۰۰۰ نفر از دستاوردهای به روز و منحصر به فرد شرکت‌های حاضر بازدید کردند و در طول نمایشگاه بیش از ۵۱۰۰ جلسه‌ی B۲B و B۲G و ۱۱۰ سمینار برگزار شد.

شرکت‌های فعال در حوزه انرژی‌های پاک برای ارائه آخرین دستاوردهای خود، حضور در شبکه بین‌المللی فعالین این حوزه و مذاکره با همتایان یا خریداران محصولات خود، تا ۳۰ شهریور ماه فرصت دارند که برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر به سایت https://tesc.ir/service/۸/۱/ مراجعه کنند.