استاندار کردستان ضمن ابراز خرسندی از برگزاری موفق اولین جشنواره موسیقی اقوام ایرانی به میزبانی سنندج گفت: دبیرخانه دائمی جشنواره موسیقی اقوام ایرانی در سنندج تشکیل می شود

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از کردستان، اسماعیل زارعی کوشا در آیین اختتامیه اولین جشنواره موسیقی اقوام ایرانی در سالن سینما بهمن سنندج اظهار کرد: افتخار می کنیم که دراین پربرکت ماه مولود و هفته وحدت میزبان هنرمندان همه اقوام اصیل ایران اسلامی در شهر خلاق موسیقی سنندج بوده ایم.

زارعی کوشا سنندج را شهر عرفان و ادب و هنر خواند و اظهار کرد : بواسطه برگزاری این جشنواره بزرگ فرهنگی، هم اکنون شهر سنندج نقطه توجه همه جامعه هنری و ملت ایران هست.

استاندار کردستان گردهم آمدن هنرمندان ایران اسلامی از جای جای کشور در سنندج را نماد وحدت و برادری همه اقوام ایرانی دانست و اظهار کرد: جشنواره موسیقی اقوام ایرانی نمایشی وحدت آفرین و امید بخش بود.

اسماعیل زارعی کوشا بر زدودن انگارها های ناصحیح در مورد کردستان تاکید کرد و گفت: کردستان مهد علما و دانشمندانی است که بر ایرانی بودن خود افتخار می کنند.

اسماعیل زارعی کوشا ضمن تقدیر از عنایت ریاست سازمان صداو سیما به استان کردستان اظهار داشت : دبیرخانه دائمی جشنواره موسیقی اقوام ایرانی برای همیشه هدر سنندج دایر می شود.