تاریخ انتشار: ۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۹

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا از آغاز کشت دانه روغنی کلزا در زمین های این شهرستان خبر داد و گفت: کاشت این محصول از اواخر مهر ماه آغاز و تا اواخر آبان ماه ادامه خواهد داشت.

به گزارش خبرگزاری سلامت (طبنا) از فارس، محمدصادق فانی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود بیش از 300 هکتار از اراضی به کاشت این محصول راهبردی اختصاص یابد.
وی ابراز کرد: کشت محصول کلزا در این شهرستان رقم هایولا 50 و تراپر است که 100درصد به صورت مکانیزه و با استفاده از 40دستگاه ریزدانه کار انجام می‌شود.
محمدصادق فانی افزود: کلزا یک محصول استراتژیک است که در تناوب کشت گندم می‌تواند نقش مهمی در حاصلخیزی خاک و افزایش تولید ایفا کند.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مزیت‌های کشت کلزا در تناوب گندم کنترل علف‌های هرز سمج مانند چچم و لولیوم در مزارع است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان فسا با اشاره به اهمیت مزارع کلزا در تغذیه زنبورستان ها اضافه کرد: کاشت کلزا به علت بقایای گیاهی مطلوب علاوه بر تاثیر مثبت در میزان ماده آلی خاک در تامین علوفه دامداران نیز نقش دارد.