به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری سلامت (طبنا)سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد ودارایی در حاشیه نشست امروز چهارشنبه (۱۳ دی ماه) هیأت دولت در جمع خبرنگاران، گفت: امیدواریم در سال ۲۰۲۴ رکورد انعقاد قرارداد با کشورهای عضو بریکس را بشکنیم.
وی افزود: نقدینگی اثر خود را در میان مدت یا بلندمدت بر تورم خواهد گذاشت.به خاطر بی انضباطی های پولی و مالی در سال گذشته با رشد افسار گسیخته نقدینگی مواجه بودیم که این عدد از ۳۹ در سال ۱۴۰۰به ۳۱ در سال ۱۴۰۱ و ۲۶ در ۹ ماهه سال ۱۴۰۲ کاهش پیدا کرده است.
وزیر اقتصاد ادامه داد: در جلسه مجمع عمومی بانک مرکزی که این هفته برگزار شد رئیس جمهور به خاتمه دادن به صف مردم برای دریافت وام ازدواج تاکید کردند، همچنین این موضوع در جلسه هیات دولت نیز مجدد مطرح شد.در همین زمینه رئیس بانک مرکزی اعلام کرد که اقدامات لازم برای تحقق این موضوع انجام خواهند شد.