رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی همچنین گفت: در حال حاضر ۵۲ ایستگاه پایش آلودگی هوا تحت نظر وزارت بهداشت در سطح کشور راه اندازی شده است.

به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت (طبنا)جلسه اضطراری کمیته ملی آلودگی هوا با مشارکت نمایندگان وزارتخانه‌ها، سازمان‌ها ی ذیربط در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد.

محمداسماعیل مطلق در این نشست بر ضرورت و اهمیت نحوه صحیح اطلاع رسانی و مراقبت از سلامت مردم مخصوصاً افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان، مادران باردار و کودکان تاکید کرد و اظهار داشت: رسانه‌های جمعی باید اطلاع رسانی به مردم در زمینه پیامدهای آلودگی هوا بر سلامت و روش‌های خود مراقبتی برای کاهش این عوارض را در اولویت قرار دهند.

وی، خارج نکردن خودروها و موتورسیکلت‌های فرسوده و اسقاطی از سیستم حمل و نقل و همچنین عدم استفاده از تجهیزات مناسب کنترل آلودگی هوا برای صنایع را از جمله دلایل اصلی آلودگی هوا عنوان کرد.

رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی همچنین گفت: در حال حاضر ۵۲ ایستگاه پایش آلودگی هوا تحت نظر وزارت بهداشت در سطح کشور راه اندازی شده است.

مطلق تاکید کرد: دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در جلسات مستمر، وضعیت اجرای قانون هوای پاک و اقداماتی که دستگاه‌های اجرایی باید انجام دهند را به طور جدی پیگیری می‌کند.

وی در پایان به مردم به خصوص بیماران قلبی و عروقی توصیه کرد که در مواقع آلودگی هوا حتی الامکان رفت و آمدهای غیر ضرور نداشته باشند و در صورت ضرورت حتماً از ماسک استفاده نمایند.