دکتر آشوبی در نشست دانشگاه با تبریک هفته دولت و یادآوری پیام اخیر رهبر معظم انقلاب درباره ضرورت حفظ انسجام ملی، گفت: «اتحاد و همدلی در مجموعه علوم پزشکی گیلان نیز باید محور فعالیتها باشد.»
وی با اشاره به تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف برنامهای دانشگاه در سهماهه نخست سال جاری و دستیابی به بیش از ۹۴ درصد پیشرفت در اجرای برنامه عملیاتی، اظهار کرد: «تمام تلاش ما ارتقای نظام سلامت و تحقق عدالت در دسترسی مردم استان به خدمات بهداشتی و درمانی است. همه مردم، بدون توجه به موقعیت جغرافیایی و جایگاه اجتماعی، باید از خدمات باکیفیت بهرهمند شوند.»
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گیلان توجه به حقوق بیماران، افزایش کیفیت خدمات و توسعه زیرساختهای درمانی در مناطق مختلف استان را از اولویتهای اصلی عنوان کرد و افزود: «ارتقای دسترسی مردم به امکانات درمانی و استفاده از ظرفیت علمی و پژوهشی دانشگاه، محور برنامههای ماست.»
در ادامه این نشست، طرح بازنگری پروتکلهای درمانی در اتاق عمل، پیشنهاد تشکیل گروه میکروبشناسی و احداث مجتمع دانشگاهی در شرق گیلان نیز مطرح و بررسی شد.