به گزارش خبرگزاری سلامت _طبنا گیلان : مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گیلان از ارسال ۱۲ تن اقلام امدادی شامل مواد غذایی و تجهیزات بهداشتی برای کمک به زلزلهزدگان شرق افغانستان خبر داد.
هادی سلیمی با اشاره به وقوع زمینلرزه شدید در شرق افغانستان اظهار کرد: این محموله امدادی شامل بیش از ۱۰ تن برنج، ۵۰۰ بسته چای و ۹۰۰ ست بهداشتی کودک است که از سوی جمعیت هلالاحمر گیلان به مناطق آسیبدیده ارسال شد.
وی اقدام یاد شده را در چارچوب مأموریتهای انساندوستانه و مسئولیتهای اجتماعی جمعیت هلالاحمر دانست و گفت: این کمکها با هدف تسکین آلام آسیبدیدگان و پشتیبانی از خانوادههای حادثهدیده تدارک دیده شده است.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر گیلان همچنین از آمادگی تیم «سحر» جوانان این جمعیت برای اعزام به مناطق زلزلهزده خبر داد و افزود: این تیم در صورت نیاز آماده ارائه خدمات روانی و امدادی به زلزلهزدگان خواهد بود.
سلیمی در پایان بر تداوم حمایتها تأکید کرد و گفت: جمعیت هلالاحمر گیلان همچنان روند ارسال کمکهای بیشتر به زلزلهزدگان افغانستان را دنبال خواهد کرد.