به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از پیشبینی برداشت بیش از پنج هزار و ۲۸۰ تن کدو از مزارع استان خبر داد و گفت: این محصول بیشتر در شهرستانهای صومعهسرا، آستانه اشرفیه و رشت کشت میشود.
صالح محمدی با اشاره به آغاز برداشت کدو از اواخر مردادماه، اظهار کرد: کشت این محصول از اردیبهشت تا شهریور انجام میشود و برداشت آن تا پایان مهر ادامه دارد.
وی با بیان اینکه سطح زیرکشت کدو در گیلان حدود ۲۲۰ هکتار است، افزود: ارزش اقتصادی این میزان برداشت بیش از هزار و ۵۶ میلیارد ریال برآورد میشود. انواع کدو شامل حلوایی، انجیری، سفید و استخوانی در مزارع استان تولید میشود.
محمدی با اشاره به پیشبینی افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی تولید کدو در سال جاری، قیمت هر کیلوگرم این محصول را بین هشت تا ۱۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: کشت کدو در گیلان به صورت کاملاً ارگانیک انجام میشود و به آب، کود و سم نیاز ندارد.
وی همچنین بر مزیت کشت تلفیقی کدو در اراضی صنوبرکاری تأکید کرد و یادآور شد: این شیوه علاوه بر بهرهوری بهتر زمین، موجب بهبود کیفیت خاک و جلوگیری از رشد علفهای هرز میشود.