تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰

رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان اعلام کرد که از ابتدای فصل شنا تاکنون، ۲۹۴ نفر از هموطنان با تلاش ناجیان غریق استان در آب‌های ساحلی گیلان از غرق‌شدگی نجات یافته‌اند.

به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : هاشم اسماعیلی، رئیس هیات نجات غریق و غواصی گیلان، با بیان اینکه فصل شنا از دهه نخست خرداد آغاز شده، افزود: «تاکنون ۲۹۴ نفر از هموطنانی که در حین شنا در دریا دچار حادثه شده بودند، توسط ناجیان غریق استان نجات یافته‌اند.»

وی با اشاره به حوادث ناگوار هم گفت: «در این مدت ۱۶ نفر شامل هفت نفر در رشت، سه نفر در رودسر، دو نفر در منطقه آزاد، دو نفر در بندرانزلی، یک نفر در خمام و یک نفر در تالش جان خود را از دست دادند.»

اسماعیلی دلایل غرق‌شدگی‌ها را بی‌توجهی به توصیه‌های ناجیان غریق، شنا در شرایط نامساعد جوی، شوخی‌های خطرناک در آب، ازدحام مسافران و استفاده از دریا حتی در روزهای بارانی اعلام کرد.

وی افزود: «سال گذشته ۲۳۱ نفر توسط ناجیان غریق استان نجات یافتند و ۱۴ نفر جان خود را از دست دادند. امسال آمار نجات یافتگان افزایش یافته و نشان‌دهنده تلاش شبانه‌روزی این قشر است که جان خود را برای نجات هموطنان به خطر می‌اندازند.»

رئیس هیات نجات غریق گیلان در ادامه به وضعیت طرح‌های سالم‌سازی دریا اشاره کرد و گفت: «۱۴ طرح سالم‌سازی در استان فعال است و استقبال مردم مناسب بوده است. امسال با همکاری فرمانداری‌ها، هلال‌احمر و دیگر مسئولان، تعداد نقاط خطرآفرین به ۳۶۰ مورد افزایش یافته و بیش از ۸۰۰ ناجی در این نقاط حضور دارند.»

اسماعیلی در پایان تصریح کرد: «امسال امکانات مناسب در اختیار ناجیان غریق قرار گرفته و اقدامات خوبی نیز در زمینه پرداخت حقوق آنان انجام شده است تا بتوانند با تمرکز و آمادگی کامل به ارائه خدمات امدادی ادامه دهند.»