شانزدهمین اهدای عضو در سال جاری استان گیلان با ایثار نوجوان ۱۶ ساله انزلیچی رقم خورد؛ اقدامی که در واپسین روزهای تابستان، به بیماران نیازمند عضو امید دوباره برای زندگی بخشید.

به گزارش خبرگزری سلامت _ طبنا گیلان : معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان از شانزدهمین اهدای عضو در سال ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: ابوالفضل قدیمی، نوجوان ۱۶ ساله اهل بندرانزلی، پس از مرگ مغزی ناشی از سانحه رانندگی و با رضایت خانواده ایثارگرش، اعضای بدن خود را به بیماران نیازمند اهدا کرد.

دکتر سید مهدی ضیاء‌ضیابری ضمن ابراز همدردی با خانواده مرحوم قدیمی و طلب رحمت برای این نوجوان، اقدام نوع‌دوستانه خانواده او را ستود و افزود: این اهدای عضو در واپسین روزهای تابستان، شانزدهمین ایثار در سال جاری گیلان را رقم زد.

وی با تقدیر از تلاش‌های تیم‌های پزشکی، جراحان و کوردیناتورهای پیوند عضو، خاطرنشان کرد: همدلی و همکاری جمعی در مراکز درمانی رشت و شیراز، بار دیگر امید تازه‌ای را به بیماران نیازمند پیوند هدیه داد.