مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان،گفت: طی سال تحصیلی جدید اولین مدرسه طرح نهضت ملی مسکن کشور در استان زنجان به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت (طبنا)زنجان،سعید شاهین فر در جمع خبرنگاران،با اشاره به روند اجرای پروژه‌های آموزشی در سایت های نهضت ملی مسکن در استان زنجان،اظهار کرد:در حال حاضر چندین مدرسه در سایت‌های نهضت ملی مسکن در دست احداث است که برخی از آن‌ها پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۵۰ درصدی دارند.

وی افزود: این طرح‌ها با همکاری اداره‌کل آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس پیگیری می‌شود و بخشی از هزینه‌های ساخت از محل اعتبارات ملی و بخشی نیز از محل توافقات میان دستگاه‌های اجرایی تأمین خواهد شد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، گفت: در راستای احداث و بهره برداری از مدارس نیز، تأمین زمین و کمک به احداث مدارس بر عهده اداره‌کل راه و شهرسازی است و قرارداد ساخت ۵۷ مدرسه در سایت های نهضت ملی مسکن  و در مساکن مهر که فاقد مدرسه هستند، با همکاری آموزش و پرورش و نوسازی و تجهیز مدارس منعقد شده است. 

شاهین فر،با بیان اینکه اولین مدرسه طرح نهضت ملی مسکن کشور در استان زنجان به بهره برداری رسیده است، ادامه داد: مهر ماه امسال اولین مدرسه پروژه های نهضت ملی مسکن در کوی زنگان به بهره برداری رسید و دانش آموزان در حال تحصیل هستند. 

وی با بیان اینکه ساخت مسجد در پروژه های نهضت ملی مسکن به مناقصه گذاشته شده و بعد از مشخص شدن برنده مناقصه ساخت آن شروع خواهد شد،اظهار کرد ؛ ساخت کلانتری هم در پروژه های نهضت ملی مسکن در دستور کار قرار دارد. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، تصریح کرد: تکمیل واحدهای نهضت ملی مسکن و فراهم‌سازی زیرساخت‌های آموزشی و خدماتی در این پروژه‌ها، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های دولت و وزارت راه و شهرسازی است.

انتهای پیام/