تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۳

فرماندار رشت، در بازدید مشترک از تعدادی از نانوایی‌های این شهرستان، بر ضرورت رعایت ضوابط بهداشتی در فرآیند تهیه و عرضه نان تأکید کرد، همچنین از پلمپ سه نانوایی به دلیل تخلفات بهداشتی، کم فروشی و تعطیلی خودسرانه خبرداد.

به گزارش خبرگزاری سلامت _ طبنا گیلان : اسماعیل میرغضنفری، فرماندار شهرستان رشت، در بازدید مشترک از تعدادی از نانوایی‌های این شهرستان، بر ضرورت رعایت ضوابط بهداشتی در فرآیند تهیه و عرضه نان تأکید کرد .

وی با اشاره به همکاری دستگاه‌های نظارتی از جمله شبکه بهداشت، تعزیرات، اماکن و اصناف اظهار کرد: اجرای طرح‌های دوره‌ای پایش بهداشت نانوایی‌ها با هدف ارتقای سلامت نان و اطمینان از کیفیت مواد اولیه در دستور کار قرار دارد.

فرماندار رشت افزود: در بازدید اخیر، سه نانوایی به دلیل تخلفات بهداشتی از جمله نگهداری نامناسب مواد اولیه، استفاده از وسایل غیربهداشتی، کم فروشی و تعطیلی خودسرانه پلمب شدند.

وی از ادامه نظارت‌های بهداشتی به‌صورت میدانی و نامحسوس خبر داد و تصریح کرد: نانوایی‌هایی که تخلفات بهداشتی آن‌ها تکرار شود، با سلب امتیاز و برخورد قانونی مواجه خواهند شد.

فرماندار رشت همچنین در خصوص استفاده از افزودنی‌ها در نان گفت: هرگونه افزودن مواد غیرمجاز از جمله کنجد یا دانه‌های روغنی بدون مجوز بهداشتی ممنوع است و تنها در صورت درخواست مصرف‌کننده مجاز خواهد بود. با این حال در بررسی‌های میدانی و گزارش‌های مردمی مشاهده شده برخی نانوایی‌ها به‌دلیل سودآوری بیشتر، تعداد نان‌های کنجدی خود را به‌مراتب بیشتر از نان ساده عرضه می‌کنند که این اقدام تخلف محسوب می‌شود.